Φίλιππος Μιχόπουλος: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας με τα ξενοδοχεία που πήρε διαζύγιο από την Αθηνά Οικονομάκου

Οριστικό τέλος στον γάμο του αποφάσισαν να βάλουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος μετά από έξι χρόνια γάμου.

«Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας», ανέφερε μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του ζευγαριού με την οποία ενημέρωσε νωρίτερα τα media για το τέλος του γάμου του.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά μαζί, τον Μάξιμο και τη Σιέννα, τα οποία είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Ποιος είναι ο Φίλιππος Μιχόπουλος

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι 41 ετών, έχει σπουδάσει ξενοδοχειακά στο Παρίσι και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του τουρισμού και των ξενοδοχείων. Ο επιχειρηματίας έχει έναν ακόμη αδελφό, τον Ιάσονα με τον οποίο έχουν αναλάβει τα ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σαντορίνη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Η οικογένεια Μιχόπουλου διατηρεί ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Μυκόνου, στην περιοχή του Ορνού, ενώ τα τελευταία χρόνια, επέκτεινε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και στη Σαντορίνη. Εκτός όμως από τα ξενοδοχεία, ο Φίλιππος Μιχόπουλος διατηρεί και δυο πολυτελή εστιατόρια, ένα στη Μύκονο και ένα στη Σαντορίνη, καθώς και μια επιχείρηση που αναλαμβάνει κρουαζιέρες.

Για το λόγο αυτό ο Φίλιππος Μιχόπουλος, έξι μήνες το χρόνο βρίσκεται στα νησιά και ασχολείται ενεργά.

  

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι λάτρης των σπορ, των ταξιδιών και προτιμά να ακολουθεί έναν luxury τρόπο ζωής.

Το τελευταίο ξενοδοχείο που προστέθηκε στην ιδιοκτησία του Φίλιππου Μιχόπουλου βρίσκεται στο Ημεροβίγλι με θέα το απέραντο γαλάζιο και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική.

Φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου μέσα στο ξενοδοχείο

 

Μάλιστα, η πολυτέλεια αποτυπώνεται και στην τιμή των δωματίων, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρονται στις επίσημες σελίδες τους στο διαδίκτυο για το ξενοδοχείο της Σαντορίνης η χαμηλότερη τιμή για ένα απλό δωμάτιο σε μια off season εποχή είναι στα  480 ευρώ, και οι σουίτες στα 1200 ενώ σε μια high season εποχή η τιμή ενός απλού δωματίου ξεκινά από  τα 960 ευρώ ενώ η σουίτες φτάνουν τις 7.000 ευρώ.

Σε αντίστοιχες τιμές κυμαίνονται και οι τιμές στο ξενοδοχείο της Μυκόνου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Βίντεο από το ξενοδοχείο στη Σαντορίνη

Φωτογραφίες: Instagram, NDP

Read More

And More