Φίλιππος – Νίνα Φλορ: Αντίστροφη μέτρηση για τον πριγκιπικό γάμο στην Αθήνα – Όλες οι λεπτομέρειες

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον γάμο που θα κάνει ο Φίλιππος με τη Νίνα Φλορ στην Αθήνα.

Ο γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και η Ελβετή σύντροφός του, μετά τον πολιτικό γάμο τους, αποφάσισαν να παντρευτούν στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, χοροσταντούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Χρύσα Κακιώρη στη Real Life, οι στολισμοί, τα μενού, η ζωντανή ορχήστρα, το sitting των λαμπερών καλεσμένων που θα έρθουν από όλα τα σημεία του πλανήτη έχει προγραμματιστεί εδώ και καιρό, παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι κρατά τα σχέδιά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, την παραμονή του γάμου θα γίνει ένα welcome δείπνο στη Λίμνη Βουλιαγμένης. Η δεξίωση, που θα ακολουθήσει μετά το μυστήριο θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Ζάππειο, ενώ οι τριήμεροι εορτασμοί θα ολοκληρωθούν με γεύμα στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας, όπου τον Σεπτέμβριο του 2014 ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Άννα – Μαρία γιόρτασαν τη χρυσή επέτειο του γάμου τους.

Ανάμεσα στους καλεσμένους αναμένεται να είναι γνωστοί εφοπλιστές και επιχειρηματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Και βέβαια εκτός από τους γονείς του Φίλιππου και της Νίνα Φλορ, η λίστα περιλαμβάνει τα αδέρφια και τα ανίψια του πρίγκιπα. Η πριγκίπισσα Αλεξία και ο σύζυγός της Κάρλος-Μοράλες Κιντάνα, ο Παύλος με τη Μαρί – Σαντάλ και τα πέντε παιδιά τους, ανάμεσά τους και η Μαρία – Ολυμπία, ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ, η Θεοδώρα και ο αρραβωνιαστικός της Μάθιου Κούμαρ.

Η τιάρα – κειμήλιο

Οι εικασίες στα media του εξωτερικού σχετικά με το αν η εντυπωσιακή νύφη θα φορέσει την τιάρα-κειμήλιο της Άννας – Μαρίας έχουν ξεκινήσει. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, η Μαρί – Σαντάλ που παντρεύτηκε τον Παύλο τον Ιούλιο του 1995, και η Τατιάνα Μπλάτνικ στον γάμο της με τον Νικόλαο τον Αύγουστο του 2010, αντίστοιχα, φόρεσαν την ίδια τιάρα στη γαμήλια τελετή τους. Πρόκειται για την Antique Corsage Tiara , οικογενειακό κειμήλιο και ένα από τα προσωπικά κοσμήματα της Άννας-Μαρίας που τη δάνεισε στις δύο νύφες της για τη μεγάλη μέρα.

Ο Φίλιππος θα είναι το πρώτο μέλος της πρώην βασιλικής οικογένειας που θα παντρευτεί στη Μητρόπολη Αθηνών μετά το τέλος της μοναρχίας. Οι παππούδες του, ο βασιλιάς Παύλος και η βασίλισσα Φρειδερίκη, οι γονείς του και ο θείος με τη θεία του, ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος και η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, παντρεύτηκαν επίσης στον ίδιο ναό.

Η Φίλιππος και η Νίνα Φλορ αναμένεται να φτάσουν στην Ελλάδα από το Λονδίνο, όπου διαμένουν, με ιδιωτική πτήση.

Read More

And More