Φωτογραφίες του TLIFE

Φίλιππος – Νίνα Φλορ: Καρέ – καρέ η άφιξη στο pre wedding πάρτι πριν από τον γάμο

Στη λίμνη Βουλιαγμένης βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 22 Οκτωβρίου ο Φίλιππος και η Νίνα Φλορ για το pre wedding πάρτι του γάμου τους.

Το ζευγάρι, λίγες ώρες πριν βρέθηκε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών για να λάβει την ευχή από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο. Μάλιστα, ο Αρχιεπίσκοπος είναι εκείνος που θα τελέσει το μυστήριο, το οποίο θα λάβει χώρα στις 23 Οκτωβρίου στη Μητρόπολη Αθηνών, 57 χρόνια μετά τον γάμο των γονιών του Φιλίππου.

Η δεξίωση, που θα ακολουθήσει μετά το μυστήριο, θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου στο Ζάππειο, ενώ οι τριήμεροι εορτασμοί θα ολοκληρωθούν με γεύμα στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδας.

Στη λίστα με τους 100 καλεσμένους του γάμου, βρίσκονται τα ονόματα της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, της Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη και του Σταύρου Νιάρχου.

Το pre wedding party, όπως και η γαμήλια τελετή που θα ακολουθήσει, έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στη Λίμνη Βουλιαγμένης όπου και απαθανάτισε την άφιξη του Φίλιππου και των πρώτων προσκεκλημένων στο λαμπερό πάρτι…

Η άφιξη του Φίλιππου…

Η μητέρα του Φίλιππου, Άννα Μαρία…

Η άφιξη των πρώτων προσκεκλημένων, ανάμεσά τους και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος…

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More