Φίλιππος Πλιάτσικας: Η δικαστική διαμάχη με την εν διαστάσει σύζυγό του και η αποκάλυψη για το τρίτο πρόσωπο

Στα δικαστήρια βρέθηκαν ο Φίλιππος Πλιάτσικας και η εν διαστάσει σύζυγός του Νάντια Σπηλιωτοπούλου, μετά την απόφασή τους να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο γνωστός δημιουργός και ερμηνευτής και η ηθοποιός και πρώην παρουσιάστρια βρέθηκαν στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας για να συζητήσουν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν κατατεθεί και από τις δυο πλευρές για το ύψος της διατροφής, την επιμέλεια της 13χρονης κόρης και την επικοινωνία της με τον τραγουδιστή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα και οι δυο βρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα συνοδευόμενοι από αγαπημένα πρόσωπα και απέφυγαν να μιλήσουν μεταξύ τους. Μάλιστα, η επικοινωνία τους γίνεται πια μέσω των δικηγόρων τους. Ωστόσο, το κλίμα στη δικαστική αίθουσα ήταν τεταμένο μετά τις καταθέσεις των μαρτύρων.

Συγκεκριμένα, η αδελφή της Νάντιας Σπηλιωτοπούλου κατέθεσε πως ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι καλός πατέρας και πρέπει να έχει ενεργό ρόλο στην ανατροφή της κόρης του, ωστόσο, αυτό που κλόνισε το γάμο του ήταν η «εξωσυζυγική σχέση» που είχε ο ερμηνευτής και έγινε γνωστή στην εν διαστάσει σύζυγό του, το 2014. «Ο Φίλιππος είναι καλός πατέρας, αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερος εάν δεν έμπλεκε τα προσωπικά του… Το παιδί όσο μεγαλώνει χρειάζεται και τους δυο γονείς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την μεριά του, ο Φίλιππος Πλιάτσικας διεκδικεί συνεπιμέλεια της κόρης, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία, κατηγορώντας την Νάντια Σπηλιωτοπούλου για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά… Και η δικαστική κόντρα συνεχίζεται!

Read More

And More