Φίλιππος Πλιάτσικας: Η μουσική θα επιβιώσει! Το θέμα είναι να επιβιώσουν και οι μουσικοί! ΒΙΝΤΕΟ

Την Παρασκευή στο Mega έχει Πυξ Λαξ!

Το αγαπημένο συγκρότημα μπαίνει στο στούντιο με παιχνιδιάρικη διάθεση παρέα με τους μουσικούς αλλά και αγαπημένους φίλους για να θυμίσει σε όλους μας «τι είναι αυτό που μας ενώνει…».
Μία βραδιά γεμάτη θρυλικές επιτυχίες, μοναδικές ερμηνείες, τραγούδια που αγαπάμε και μελωδίες που ξυπνάνε αναμνήσεις και δυνατά συναισθήματα.

Το κορυφαίο και πιο επιδραστικό ροκ συγκρότημα της ελληνικής μουσικής σκηνής υποδέχεται στο στούντιο εκλεκτούς καλεσμένους: την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Στέλιο Διονυσίου, τη Μαρίζα Ρίζου, τον Λεωνίδα Μπαλάφα και τους Νίκο και Γιώργο Στρατάκη.
Ένα ταξίδι στα 30 χρόνια της επιτυχημένης παρουσίας των ΠΥΞ ΛΑΞ στην ελληνική μουσική με όχημα ήχους, μελωδίες και λόγια από τραγούδια που θα γίνουν «…απλά η αφορμή».

O Mπάμπης Στόκας και ο Φίλιππος Πλιάτσικας μιλούν για το πώς βίωσαν την καραντίνα και πως όλο αυτό τους έκανε πιο δημιουργικούς! Και τα δυο μέλη του ιστορικού συγκροτήματος είναι πολύ χαρούμενοι που θα ξαναπαίξουν μαζί μετά από 3 μήνες και μας καλούν στην τηλεοπτική συναυλία τους την Παρασκευή στο Mega

Ο Φίλιππος Πλιάτσιακς μάλιστα δήλωσε: “Η μουσική θα επιβιώσει σίγουρα δεν έχει ανάγκη από κανένα. Το θέμα είναι να επιβιώσουμε και μεις. Οι άνθρωποι που παίζουν μουσική εννοώ και μακάρι αυτή  η τηλεοπτική συναυλία στο Mega να είναι έν α προμήνυμα από τον άλλο μήνα να ξεκινήσουμε να κάνουμε συναυλίες σε θέατρα και σε γήπεδα”!

Read More

And More