Φιλίτσα Καλογεράκου: «Γνώριζαν κάποιες καταστάσεις και τις συγκάλυπταν»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Φιλίτσα Καλογεράκου στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για το ελληνικό #metoo, ενώ ανέφερε πως πολλοί παραγωγοί γνώριζαν τα πάντα σχετικά με τις υποθέσεις παρενόχλησης και κακοποίησης των γυναικών, όμως δεν μιλούσαν.

«Κάποιοι από αυτούς που λένε ότι συμπάσχουν με τον Φιλιππίδη και τον Λιγνάδη και τον Κιμούλη έχουν παιδιά και πρέπει να διατυπώνουν καλύτερα τις σκέψεις τους. Το θέμα είναι να πηγαίνουμε με ασφάλεια στη δουλειά μας. Και οι μεγαλοπαραγωγοί να μην κοιτάνε τα πρώτα ονόματά τους, να κοιτάνε και τους υπόλοιπους ηθοποιούς γιατί και αυτοί πάνε να βγάλουν το μεροκάματό τους», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Γιατί αυτό ήταν αυτό που γινόταν. Γινόταν μία συγκάλυψη. Τα ξέρανε και δεν μιλάγανε γιατί κοιτάγανε τα πρώτα ονόματα για να μην χάσουν τα λεφτά στο ταμείο». 

«Έχω δεχθεί και εγώ διάφορα, έχω κινηθεί νομικά, αλλά βάσει δικηγόρων δεν έχω να πω κάτι πάνω σε αυτό. Παλαιότερα είχα αρνηθεί συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί είχα ακούσει όλα αυτά.  Τα όχι που λες στον χώρο της υποκριτικής, τα πληρώνεις και όχι μία φορά, πολλές», είπε ολοκληρώνοντας η Φιλίτσα Καλογεράκου. 

Read More

And More