Φίλοι του Ν. Γιγουρτάκη έκαναν τατουάζ με το πρόσωπο του αδικοχαμένου φίλου τους!

Ο κολλητός του Νίκου Γιγουρτάκη, Τόνυ Σαραντίδης, ήταν ο πρώτος που ενημερώθηκε για την κατάστασή του το μοιραίο βράδυ. Δεν μπορεί να καταλάβει πως τη μία στιγμή διασκέδαζαν μαζί στο Κολωνάκι και μετά από λίγες ώρες ο Νίκος ξεψυχούσε. Ο Τόνυ δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι το “κολλητάρι” του δεν ζει πια.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από το τελευταίο βράδυ του Νίκου Γιγουρτάκη που είχε βγει με τον τον Τόνυ.

Ο Τόνυ για να έχει “κοντά του” τον κολλητό του, χτύπησε στο μπράτσο ένα τατουάζ με το πρόσωπο του Νίκου λίγες ώρες μετά τον χαμό του, σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso”. Έτσι ο κολλητός του θα είναι για πάντα κοντά του, χαμογελαστός και όμορφος να τον συντροφεύει σε κάθε στιγμή της ζωής του, όπως συνήθιζε να κάνει όταν ζούσε.

Όταν ο Τόνυ ανέβασε την φωτογραφία με το τατουάζ στην προσωπική του ιστοσελίδα στο facebook, έγραψαν από κάτω κοινοί τους φίλοι: “Τώρα θα βολτάρετε και πάλι στη Γλυφάδα μαζί με τον Νικόλα” “Είστε ένα”και πολλά άλλα συγκινητικά σχόλια για τους δύο φίλους.

Μετά ανέβασε και ένα βίντεο με τις εμπειρίες τους των δύο κολλητών:

Εκτός από τον Τόνυ και ένας ακόμη φίλος του έκανε τατουάζ με το πρόσωπο του Νίκου στο χέρι του για να τον έχει πάντα κοντά του! Δες την φωτογραφία!

Read More

And More