Φήμες και αλήθειες για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Φήμες και αλήθειες για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου | tlife.gr

Σας αποκαλύπτουμε τα πάντα για τις σχέσεις του με το Mega ,το τι γίνεται με το σόου που ετοιμάζει, αν του προτάθηκε να αναλάβει και πάλι το πρωινό ή μήπως θα πει το «ναι» στον ΑΝΤ1 ;

Τι γίνεται με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο ε ο ; Ποιες είναι οι σχέσεις του με το Mega ; Υπάρχει αλήθεια περίπτωση να ανοίξουμε τους δέκτες μας και τον βρούμε και πάλι από Σεπτέμβρη να μας καλημερίζει μέσα από το πρωινάδικο του Μεγάλου Καναλιού , ή μήπως ετοιμάζεται για την …μεγάλη φυγή; Για την μεγάλη φυγή προς Μαρούσι μεριά, μετά την στενή πολιορκία των Αντεννικών; Για όλα αυτά, αλλά και για το αν τελικά το έκτακτο σόου που ετοιμάζει θα κάνει όντως πρεμιέρα άμεσα στο πρόγραμμα του Mega, ρώτησα και έμαθα πολλά, πάρα πολλά, πιστέψτε με .

Παρά, λοιπόν, την έντονη φημολογία που κυκλοφορεί τελευταία και θέλει για ακόμα μία φορά τις σχέσεις του παρουσιαστή με το Mega να βρίσκονται σε… κρίση, – επειδή δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα η έκτακτη εκπομπή που ετοιμάζει φέτος όλο το χειμώνα – , η αλήθεια είναι άλλη… Οι σχέσεις του Γρηγόρη και των ανθρώπων του Mega είναι αυτή την στιγμή πιο αρμονικές από ποτέ. Οσο για το τι έχει συμβεί με το σόου; Απλούστατα δεν είναι έτοιμο, αφού ουσιαστικά τα γυρίσματα ξεκίνησαν μετά την είσοδο του νέου χρόνου, δηλαδή, μόλις τον Γενάρη που μας πέρασε.

Η έκτακτη ,ταξιδιωτική εκπομπή που ετοιμάζει ο θεσσαλονικιός παρουσιαστής θα βγει στον αέρα τέλη Μαίου, αρχές Ιουνίου ,αφού τα γυρίσματα ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί. Μάλιστα,την περασμένη Κυριακή , ο Γρηγόρης έφτιαξε βαλίτσες και αναχώρησε για Αμερική, όπου και θα παραμείνει για δύο περίπου εβδομάδες. Στην Αμερική προβλέπεται να πέσει και η αυλαία των γυρισμάτων.

Το σόου τώρα, μπορεί να έχει ταξιδιωτικό χαρακτήρα ,όμως, δεν θα φέρει τον τίτλο «Όμορφος Κόσμος» ,όπως κάποια στιγμή ακούστηκε. Και δεν θα φέρει τον τίτλο «Όμορφος Κόσμος» (όπως λεγόταν η παλιά ταξιδιωτική εκπομπή του Γρηγόρη…) γιατί δεν θα συμπεριλαμβάνει συνεντεύξεις μόνο …απλών ανθρώπων ,αλλά και συνεντεύξεις γνωστών προσωπικοτήτων από τον χώρο του αθλητισμού, της πολιτικής, του πολιτισμού, αλλά και της σόου-μπιζ ,οι οποίοι καλούνται να μας απαντήσουν στο καίριο ερώτημα για το αν «η επιτυχία, έφερε τελικά και ευτυχία στην ζωή τους» ! Αυτό είναι και το κεντρικό κόνσεπτ ,πάνω στο οποίο έχει κινηθεί όλη η εκπομπή.

…Και μιας και είπα «Όμορφος Κόσμος» , τα σενάρια που βγήκαν τώρα τελευταία στον αέρα και θέλουν τον Γρηγόρη να έχει δεχτεί πρόταση από τον διευθυντή προγράμματος του Mega, Πέτρο Μπούτο, για να επιστρέψει από Σεπτέμβρη και πάλι στο πρωινό, έχοντας μάλιστα στο πλευρό του ,το ραδιοφωνικό του έτερον ήμισυ Θανάση Πάτρα (προκειμένου να ακολουθηθεί το μοντέλο του «10 με 1 μαζί») , δεν είναι απλά σενάρια, αλλά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Σύμφωνα με τον στενό – στενότατο φιλικό και επαγγελματικό κύκλο του παρουσιαστή ,δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κανένα, μα κανένα ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη. Αυτό είναι κάτι που θα το επιχειρήσει σίγουρα ξανά κάποια στιγμή στο μέλλον, «κάτω όμως» – όπως λέει και ο ίδιος χαρακτηριστικά – , «από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες» .

Ιδιαίτερος ντόρος ,όμως, έχει προκληθεί μετά κι από τα ραντεβού που έχει κάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 , Γιάννη Λάτσιο. Απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω καλά , πολύ καλά, τα ραντεβού αυτά των δύο ανδρών δεν είχαν τόσο επαγγελματικό, όσο φιλικό χαρακτήρα. Το κανάλι του Αμαρουσίου εννοείται πως ενδιαφέρεται για να αποκτήσει στο δυναμικό του τον Γρηγόρη , αφού τον θεωρεί …σίγουρη ,τηλεοπτική δύναμη ,όμως, αυτή η συνεργασία ,είναι μία συνεργασία η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο όταν λήξει το συμβόλαιο του Γρηγόρη με το Mega ,πράγμα που θα συμβεί τον Ιούνιο του 2011.

READ more