Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δες πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της! [pic]

Στις 20 Ιουλίου, η Φλορίντα Πετρουτσέλι έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία σύζυγό της, Άρη Γούτο, και από εκείνη την ημέρα το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Εδώ και έξι μήνες ένα πανέμορφο κοριτσάκι έχει γεμίσει με χαμόγελα, ενώ μαζί του βιώσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Η παρουσιάστρια, ως λάτρης των social media, μοιράζεται συχνά-πυκνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Σε αρκετές από αυτές, μάλιστα, η Μαρία -όπως θα ονομαστεί η μπέμπα- είναι… πρωταγωνίστρια. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα δεν είχαμε δει καμία φωτογραφία του μωρού στο προφίλ της.

Η Νάνσυ Παραδεισανού, όμως, η οποία είναι πολύ καλή φίλη με την Φλορίνα, δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία που έβγαλε με την μικρούλα, ενώ την είχα αγκαλιά και έπαιζε μαζί της. Μάλιστα, την δημοσίευσε στο Instagram σχολιάζοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: “Θεία Νάνσυ is in da house! Φλορίντα έχεις το πιο γλυκό κορίτσι! (που έχει την τύχη να μπλέξει μαζί μου)”. Όπως θα διαπιστώσετε, η κόρη της παρουσιάστριας έχει μεγαλώσει πολύ και είναι μια γλύκα.

Read More

And More