Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο της κόρης της!

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο της κόρης της! | tlife.gr

Είναι στα καλύτερά της και απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Ο λόγος για την Φλορίντα Πετρουτσέλι που βρίσκεται σε γλυκιά αναμονή για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Άρη Γούτο.  Η Φλορίντα μάλιστα, έχει κάνει ήδη τις ετοιμασίες για τον ερχομό της μπέμπας και τώρα μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο που έχει ετοιμάσει για την μικρή της πριγκίπισσα.

«Πόσες ώρες πιστεύεις ασχολούμαι με το καινούργιο μου δωμάτιο..;», έγραψε στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία με τα έπιπλα που επέλεξε για το παιδικό δωμάτιο της μπέμπας της.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Απρίλη με πολιτικό γάμο και τώρα περιμένει πώς και πώς τον ερχομό της κόρης του, με την γλυκιά παρουσιάστρια να έχει μπει πια στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι και Άρης Γούτος παντρεύτηκα με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Βούλας, επισημοποιώντας έτσι έναν μεγάλο έρωτα που μετράει αρκετά χρόνια. Οι δυο τους μάλιστα λίγες εβδομάδες θα υποδεχτούν στον κόσμο  το πρώτο τους παιδί και είναι στα καλύτερά τους.

 

READ more