Φλορίντα Πετρουτσέλι: Βόλτες στην Γλυφάδα με την κόρη της! [pics]

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Βόλτες στην Γλυφάδα με την κόρη της! [pics] | tlife.gr

Πριν λίγους μήνες η Φλορίντα Πετρουτσέλι έγινε για πρώτη φορά μητέρα και από εκείνη την ημέρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Η γνωστή παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η μικρή της έχει πάρει τα μυαλά. Η όμορφη Φλορίντα έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της κόρης της – η οποία θα ονομαστεί Μαίρη – και δεν την αποχωρίζεται ούτε λεπτό.

Εκτός από μία ευτυχισμένη μανούλα, η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι και μία πολύ ερωτευμένη γυναίκα, αφού στο πρόσωπο του συζύγου της, Άρη Γούτου, έχει βρει όσα ονειρευόταν. Το ζευγάρι που διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του, παντρεύτηκε πριν μερικούς μήνες με πολιτικό γάμο και η γέννηση της κορούλας του επισφράγισε την ευτυχία αυτή.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, μάλιστα, απαθανάτισε την γλυκιά Φλορίντα με την κόρη της σε μία από τις βόλτες τους στην Γλυφάδα. Η όμορφη δημοσιογράφος έχει βρει πάλι την φόρμα της αφού όπως θα δεις στις φωτογραφίες έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, ακολουθώντας υγιεινή διατροφή και καθημερινή γυμναστική.

Η Φλορίντα, η οποία συμμετείχε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» έχει επιλέξει να απέχει από την τηλεόραση και να δώσει όλη την προσοχή της στην μικρή της πριγκίπισσα.

Φωτογραφίες: NDP

READ more