Φώφη Γεννηματά: Δυο χρόνια από τον θάνατό της – Η ανάρτηση του συζύγου της, Ανδρέα Τσούνη

Δυο χρόνια συμπληρώνονται αύριο 25/10 από τη μέρα που η Φώφη Γεννηματά.

Η Φώφη Γεννήματα έφυγε από τη ζωή έπειτα από γενναία μάχη που έδωσε ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Η πολιτικός, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2018 και είχε μιλήσει ανοιχτά για αυτή της την περιπέτεια υγείας θέλοντας να στείλει ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες.

Το 2021 εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός καθώς παρουσίασε υποτροπή η βασική της νόσος. Λόγω αυτού, αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής. Η κατάσταση της υγείας επιδεινωνόταν μέρα με την ημέρα, και τελικά κατέληξε στις 12:04 το μεσημέρι, της 25ης Οκτωβρίου 2021.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στον πολιτικό κόσμο, και όχι μόνο, αλλά κυρίως στην οικογένειά της, τον σύζυγό της Ανδρέα Τσούνη και τα τρία της παιδιά.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των δυο χρόνων από τον θάνατό της, ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook, «Την Τετάρτη 25 Οκτώβρη στις 3 η ώρα θα μαζευτούμε στο Ά Νεκροταφείο φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες της, να πούμε ένα ακόμα αντίο στην πολυαγαπημένη μας Φώφη».

 

Read More

And More