Φώφη Γεννηματά: Συγκινημένοι ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης και τα παιδιά της στο ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη της

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε πριν λίγη ώρα το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Η γνωστή πολιτικός έφυγε από τη ζωή πριν περίπου ένα χρόνο και πιο συγκεκριμένα στις 25/10 έπειτα από μια μακρόχρονη και γενναία μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Μια μέρα μετά το πολιτικό μνημόσυνο που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη της αειμνήστου προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά από τη δημοτική οργάνωση Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης του κόμματος, η οικογένειά της πραγματοποίησε και το θρησκευτικό μνημόσυνο στη μνήμη της το οποίο έγινε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Εκεί δηλαδή που έχει ταφεί και η σορός της. (δες εδώ φωτογραφίες από το πολιτικό μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά)

Όπως ήταν φυσικό, το συναίσθημα που επικρατούσε δεν ήταν άλλο πέρα από θλίψη με τα τρία παιδιά της Φώφης Γεννηματά, Αιμιλία, Γιώργο και Κατερίνα αλλά και τον σύζυγό της Ανδρέα Τσούνη να εμφανίζονται ντυμένοι στα μαύρα και φανερά συγκινημένοι καθώς η απώλειά της τους έχει στοιχίσει πολύ ενώ δεν παρέλειψαν να αφήσουν και μερικά λουλούδια στο μνήμα της.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164