Φοίβος Παπαδάκης: Η σχέση με τον Γιώργο Παπαδάκη, τη σύντροφό του και την πρώτη τηλεοπτική εμπειρία

Ο Φοίβος Παπαδάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, “Ποιος είναι πρωινιάτικα”, το πρωί της Τρίτης 12/4.

Ο νεαρός δημοσιογράφος, ο οποίος πριν λίγες ημέρες έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στην εκπομπή “Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον” μίλησε για το βαρύ όνομα που κουβαλά, λόγω του επιθέτου του, τη σχέση του με τον πατέρα του Γιώργο Παπαδάκη αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Το όνομα “Παπαδάκης” είναι ένα βαρύ όνομα ωστόσο, ο ίδιος ο πατέρας μου δε με έκανε ποτέ να νιώσω ότι είναι βάρος για μένα με την κακή έννοια. Καταλαβαίνω ότι ως γιος του Γιώργου Παπαδάκη μπορεί να μου ασκείται μια παραπάνω κριτική αλλά επειδή έχω πάρα πολύ καλή σχέση μαζί του και είναι πάντα δίπλα μου για να με στηρίζει, είναι ένα όνομα βαρύ που όταν βγαίνω μπροστά στην κάμερα παύει να υπάρχει.

Είμαι ο Φοίβος Παπαδάκης και πιστεύω ότι οποιοσδήποτε κουβαλά ένα βαρύ όνομα, είναι στην αρχή μόνο βαρύ μετά κάνεις την πορεία σου και βασίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις, μόνο έτσι μπορείς να προχωρήσεις.

Όταν έχεις έναν πατέρα στον ίδιο χώρο που εργάζεσαι, αυτό σίγουρα μπορεί να σου ανοίξει πόρτες. Βέβαια, εγώ είμαι στο Open δεν είμαι στον ΑΝΤ1. Mε βοηθάει κυρίως στο επίπεδο των συμβουλών. Κάθε μέρα, μετά την εκπομπή θα μιλήσω μαζί του και θα ακούσω τις συμβουλές του τις οποίες λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψιν… Προσέχει τα πάντα και μου το λέει… Δεν παρακολουθεί όλη την εκπομπή αλλά ένα μισάωρο το βλέπει σίγουρα κάθε μέρα» είπε ο Φοίβος Παπαδάκης.

Σε άλλο σημείο, ο Φοίβος Παπαδάκης ανέφερε: «Δεν με προβλημάτισε που έγινε γνωστή η σχέση μου. Δεν κρύβω τη σύντροφό μου άλλωστε. Εγώ είμαι δημοσιογράφος, δεν είμαι τραγουδιστής ή ηθοποιός για να ενδιαφέρει τόσο πολύ η ζωή μου και η σχέση μου τον κόσμο. Όποιος θέλει να μάθει, θα μάθει αλλά δεν έχει γίνει κάτι με τα media που να με ενόχλησε».

Δες όλη την εξομολόγηση του Φοίβου Παπαδάκη στο Open:

Read More

And More