«Φως στο τούνελ»: Δεν φαντάζεσαι τα ποσοστά τηλεθέασης που… χτύπησε η εκπομπή, με θέμα την άγρια δολοφονία της 32χρονης Δώρας!

«Φως στο τούνελ»: Δεν φαντάζεσαι τα ποσοστά τηλεθέασης που… χτύπησε η εκπομπή, με θέμα την άγρια δολοφονία της 32χρονης Δώρας! | tlife.gr

Απίστευτες κι ,όμως, πέρα για πέρα αληθινές είναι οι τρελές επιδόσεις που σημείωσε την Παρασκευή το βράδυ το «Φως στο τούνελ» στους πίνακες τηλεθέασης.

Η Αγγελική Νικολούλη κατάφερε αυτή την εβδομάδα να κάνει τα μηχανάκια της Nielsen να της υποκλιθούν και να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της, παρουσιάζοντας μία επισταμένη και ιδιαίτερα σοβαρή τηλεοπτική έρευνα για την άγρια δολοφονία της 32χρονης Δώρας στο β΄κοιμητήριο Αθηνών, μία υπόθεση η οποία ως γνωστόν έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Και για του λόγου το αληθές, ένα έχω να σου πω λατρεμένη, πως έστω και για ένα λεπτό, πάνω από 2.000.000 τηλεθεατές είχαν στρέψει το βλέμμα τους στην εκπομπή του Alpha, ενώ το «κοντέρ» της τηλεθέασης έφτασε κάποια στιγμή να αγγίζει και το αναμφισβήτητα εντυπωσιακό 57,0%!

Η εκπομπή της γνωστής παρουσιάστριας που έχει καταφέρει με την εγκυρότητά της και το πάθος της να χτίσει μία σχέση απόλυτης αφοσίωσης και εμπιστοσύνης με τον κόσμο, κατάφερε να μονοπωλήσει για ακόμα μία φορά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και ήταν η απόλυτη νικήτρια στη ζώνη προβολής της, αφήνοντας πίσω με μεγάλη διαφορά, όλο τον ανταγωνισμό.

Όσο για το ποιό ήταν το σύνολο της τηλεθέασης του «Τούνελ» για την πρώτη Παρασκευή του Νοεμβρίου; Η εκπομπή σημείωσε 29,3%, εξαφανίζοντας όλα τα υπόλοιπα προγράμματα από τον τηλεοπτικό χάρτη, ξεπερνώντας τον ανταγωνισμό μέχρι και 14,5 μονάδες, ενώ στο νεανικό, δυναμικό κοινό από 15 εως 44 ετών, κατέγραψε 23,3% και προηγήθηκε του ανταγωνισμού κατά 6,7 μονάδες, αντίστοιχα.
Για ακόμα μία φορά η μαχητική, μεθοδική και επίμονη έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη καθήλωσε τους τηλεθεατές, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον τους και ταυτόχρονα έδωσε απαντήσεις στους πιο δύσκολους γρίφους!

READ more