Φωτεινή Αραμπατζή: Με λευκό φόρεμα στην ορκωμοσία της έχοντας την αδερφή της στο πλευρό της

Η Φωτεινή Αραμπατζή το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης. Η αδερφή της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου Μαρίας Αραμπατζή, από σήμερα αναλαμβάνει Υφυπουργός στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αρμοδιότητα για την αλιευτική πολιτική.

Η Φωτεινή Αραμπατζή εργάστηκε ως δημοσιογράφος και τηλεοπτική παραγωγός στο Πρακτορείο Ειδήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, ως ανταποκρίτρια παραγωγός στους σταθμούς Mega, ANT1, Star, Alpha, Alter και ΕΡΤ3. Εξελέγη για πρώτη φορά Βουλευτής Σερρών με τη Νέα Δημοκρατία τον Μάιο του 2012 και επανεκλέγεται μέχρι και σήμερα. Τον Μάρτιο του 2015, ορίστηκε Υπεύθυνη του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Νέας Δημοκρατίας ενώ από τον Φεβρουάριο του 2016 είναι Υπεύθυνη του Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας.

Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει αυτή τη σημαντική ημέρα η αγαπημένη της αδερφή, Μαρία Αραμπατζή, η οποία αν και διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, φόρεσε ένα αέρινο μακρύ φόρεμα και ένα ζευγάρι πλατφόρμες και καμάρωσε την αδερφή της σε αυτό το νέο και ταυτόχρονα σημαντικό ξεκίνημα. Μαζί της ήταν και ο σύζυγός της, γνωστός ποινικολόγος,  Ανδρέας Μήτσαινας.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More