Φωτεινή Δάρρα: Μάγεψε στο Μέγαρο Μουσικής! Φωτογραφίες

Μια μαγευτική βραδιά πέρασαν όσοι παρεβρέθηκαν την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής. Η Φωτεινή Δάρρα με τη μοναδική φωνή της και την αιθέρια σκηνική παρουσία της ταξίδεψε το κοινό στο χώρο και το χρόνο με μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια των τελευταίων 80 χρόνων.

Η ερμηνεύτρια κινήθηκε με φυσικότητα από το έντεχνο τραγούδι, στα πορτογαλέζικα φάδος, τη τζαζ , και το ποιοτικό λαϊκό τραγούδι και καταχειροκροτήθηκε! Συναντήθηκε επί σκηνής με τον γνωστό λαϊκό συνθέτη και σολίστ του μπουζουκιού Θανάση Πολυκανδριώτη και το σύνολο μπουζουκιών του. Μαζί της μια εντυπωσιακή Συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου Συγγελάκη με μαέστρο τον Πάνο Βλάχο ενώθηκε με την ηλεκτρική της ορχήστρα, την παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου και τα λαϊκά μονοπάτια υπό τους ήχους των είκοσι μπουζουκιών, συνθέτοντας μια εντυπωσιακή εικόνα και ένα ξεχωριστό άκουσμα.

Η Φωτεινή με τον αδελφό της Γιάννη Δάρρα

Με τον Θανάση Πολυκανδριώτη

Με τον σύζυγο της, συνθέτη Γιώργο Παπαχριστούδη

 

Η καλλιτεχνική επιμέλεια ανήκει στη Φωτεινή Δάρρα. Τις ενορχηστρώσεις υπέγραψε ο πιανίστας και μαέστρος Γιώργος Παπαχριστούδης, τη συναυλία οργάνωσε γνωστή ασφαλιστική εταιρεία, ενώ φορέματα της τραγουδίστριας δημιούργησε η σχεδιάστρια Victoria Kyriakides

Φωτογραφίες : Σωτήρης Κυπραίος

Read More

And More