Φωτεινή Ψυχίδου για Δημήτρη Κοργιαλά: «Έχουμε μια σχέση ζωής»

Για τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του γιου της μίλησε η δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου στην εφημερίδα Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη εξηγώντας μάλιστα και τους λόγους που ο γιος του τα τελευταία χρόνια ζει με τον Δημήτρη Κοργιαλά στη Ναύπακτο.

«Δεν είχαμε παντρευτεί ποτέ. Ούτε καν είχαμε συμβίωση. Δεν έχουμε τίποτα να μας χωρίζει. Έχουμε τον Θανάση, το παιδί μας, να μας ενώνει» αναφέρει η Φωτεινή Ψυχίδου.

«Ο Δημήτρης είναι καταπληκτικός μπαμπάς και για μένα είναι πολύ δικός μου άνθρωπος. Πραγματικά μου στέκεται στα δύσκολα. Είναι μια σχέση ζωής» δηλώνει σε άλλο σημείο:

Όσον αφορά στον γιο τους, όπως αποκαλύπτει η Φωτεινή Ψυχίδου, μένει με τον Δημήτρη Κοργιαλά στη Ναύπακτο αφού όταν ξεκίνησε η πανδημία θεώρησε ότι θα ήταν καλύτερο το περιβάλλον εκεί. Βέβαια, έχει καθημερινή επαφή μαζί του και περιμένει κάποια στιγμή να γυρίσουν και πάλι στην Αθήνα.

«Το παιδί μας το έχει ο Δημήτρης στη Ναύπακτο. Μεγαλώνει με τον παππού, τη γιαγιά και τα ξαδέλφια του και αυτό συνέβη λόγω πανδημίας. Προσπαθώ να γυρίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην Αθήνα. Εγώ δουλεύω πολλές ώρες την ημέρα και ήταν προτιμότερο να είναι κοντά στον πατέρα του και τους γονείς του σε ένα προστατευμένο περιβάλλον» εξηγεί η Φωτεινή Ψυχίδου.

Read More

And More