Φωτεινή Ψυχίδου για υπόθεση παιδεραστίας: «Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ, θα μιλήσω εγώ»

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε πριν από λίγες ημέρες υπόθεση παιδεραστίας στην οποία εμπλέκεται γνωστός ντράμερ, πρώην μέλος του συγκροτήματος Πυξ Λαξ.

Αμέσως, το συγκρότημα απάντησε με ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας πως ο συγκεκριμένος μουσικός που αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα έχει αποχωρήσει από τους Πυξ Λαξ εδώ και πολλά χρόνια, ενώ κανείς δεν γνώριζε για τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Πυξ Λαξ – Ξέσπασε η Φωτεινή Ψυχίδου

Η πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα, θέλησε με τη σειρά της να αναφέρει πως τα μέλη του συγκροτήματος δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα για υπόθεση παιδεραστίας, ωστόσο τόσο οι ίδια, όσο και οι δύο τραγουδιστές (Στόκας – Πλιάτσικας) ήξεραν για την έντονη ερωτική ζωή του μουσικού ο οποίος άλλαζε διαρκώς γυναίκες.

Φωτεινή Ψυχίδου – Η ανάρτηση στο Facebook

«Οι Πυξ Λαξ …. (δεν) ήξεραν… Αφού δεν μιλάνε οι Πυξ Λαξ…. θα μιλήσω εγώ για τον Γ. Γ…!!! Που τον έζησα, και σε περιοδείες και σε συναυλίες!!!! Θα μιλήσω σαν αυτόπτης μάρτυρας και κυρίως θα μιλήσω σαν μάνα! Γιατί έχω μια κόρη που τη λένε Ιόλη …και μεγάλωσε στα στάδια των Πυξ Λαξ.

Οι Πυξ Λαξ φυσικά δεν γνώριζαν ότι ο Γ.Γ είναι παιδεραστής. Γνώριζαν όμως (όπως κι εγώ η ίδια)… ότι ο Γ. ήταν μ@@δουλος!

Δεν ήξερες “τι γοργόνα θα κατέβει από το δωμάτιο του Γ.” Ο Γ. δεν είχε ούτε κρίση, ούτε κριτήριο στις γκόμενές. Κοντές, ψηλές, χοντρές, λιγνές, νέες, γριές, όμορφες άσχημες… τα πάντα!!! Ο Γ. ήταν ένας 60αρης μ@@@κας που πίσω από το brandname “drummer των Πυξ” ήθελε να π@@άει…» ανέφερε μεταξύ άλλων η Φωτεινή Ψυχίδου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος:

«Στη ζωή πρέπει να εξετάζεται το λάθος …λέει ο Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης….
Οι Πυξ Λαξ δεν το έκαναν…
Οι Πυξ Λαξ δεν το εξέτασαν….
Οι Πυξ Λαξ δεν ήξεραν ότι ο Γ. ήταν παιδεραστής
Οι Πυξ Λαξ ήξεραν ότι ο Γ. ήταν μ@λακας….
Δυστυχώς μερικές φορές αυτή η γνώση επιβάλλεται να είναι αρκετή.
Πυξ Λαξ…. ίσον γροθιά και λάκτισμα….
Όταν πέφτουν μαζικά τα κλωτσομπουνια και η φάση γίνεται σαλούν …είναι λογικό να τις φας!!!»

Read More

And More