Φωτεινή Ψυχίδου: Τι είπε για την αποχώρηση του πρώην συζύγου της Μπάμπη Στόκα από το Estate!

Η δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος του Μπάμπη Στόκα Φωτεινή Ψυχίδου τοποθετήθηκε με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο και το πολύ καλογραμμένο της κείμενο στο γεγονός της αποχώρησης του Μπάμπη Στόκα από το σχήμα μετά τις πρώτες δυο μέρες!

Η Φωτεινή γράφει μεταξύ άλλων: “Ο Στόκας και ο Ρουβάς διαφέρουν όσο η μέρα και η νύχτα. Είναι δύο καλλιτεχνικές οντότητες που πραγματεύονται κατ’αντιδιαστολή. Πάω στον Σάκη για να ΔΩ… και ο Στόκας με ξενερώνει και βαριέμαι. Πάω στον Στόκα για να ΑΚΟΥΣΩ… και ο Σάκης κάνει φασαρία και με ενοχλεί. Πάω στον Μπάμπη για να ‘καθαρίσω’ τα εσώψυχα μου.. πάω στον Σάκη για να τα ‘βγάλω'”…

Χθες ο Μπάμπης Στόκας μιλώντας στην κάμερα της εκπομπή “Στη φωλιά των ΚΟΥΚΟΥ” δήλωσε για την αποχώρησή του : Συμβαίνουν αυτά. Καλύτερα όταν ξεκινά κάτι και δεν πηγαίνει όπως θέλεις να σταματά στην αρχή. Είναι διάφοροι οι λόγοι αλλά δεν συμβαίνει τίποτα, έτσι γίνονται τα πράγματα. Εγώ δεν έχω τίποτα ούτε με το Σάκη ούτε με το μαγαζί… Ό,τι γίνεται, γίνεται για καλό, δεν γίνεται για κακό. Είναι όλα μια χαρά, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το σχήμα θα συνεχιστεί και τους εύχομαι και καλή επιτυχία.

Διάβασε εδώ όλο το κείμενό της Φωτεινής

Read More

And More