Φωτεινή Τσακίρη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Στεναχωρήθηκα όπως όλοι μας, δεν είναι ωραίο να αποδομούνται οι άνθρωποι»

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η  Φωτεινή Τσακίρη στην Εβελίνα Νύκτα και την κάμερα της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» στο OPEN. Μέσα σε όλα, η ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία με τον προφυλακισμένο συνάδελφο της, Πέτρο Φιλιππίδη στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «50-50» και την απόφαση των τηλεοπτικών σταθμών να μην μεταδίδουν σε επανάληψη σειρές με τον ίδιο σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πιο συγκεκριμένα, η Φωτεινή Τσακίρη σημείωσε πως «έχω περάσει δύσκολα σε αυτή τη δουλειά. Υπήρξαν και άτυχες στιγμές, βεβαίως. Στιγμές με ανθρώπους που έκαναν κατάχρηση της εξουσίας τους».

«Στεναχωρήθηκα όπως στεναχωρηθήκαμε όλοι μας για την απόφαση να μην παίζεται το Πενήντα Πενήντα σε επανάληψη. Στεναχωρήθηκα για το ίδιο το συμβάν και για αυτή την απόφαση αλλά κάποια πράγματα δεν είναι στα χέρια μας» πρόσθεσε, επίσης, η ηθοποιός στην εκπομπή της Νικολέττας Ράλλη στο OPEN. «Από τη στιγμή που ακόμα τα πράγματα είναι σε αναβρασμό, νομίζω ότι ένα διάλειμμα για την σειρά είναι απαραίτητο».

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν είχαμε καθημερινά γυρίσματα. Δεν ήμουν δηλαδή στο σίριαλ η γυναίκα ή η κόρη του. Ήμασταν μαζί μόνο σε κάποια ομαδικά γυρίσματα και δεν είχα άμεση επαφή μαζί του. Άκουγα πράγματα αλλά οι φήμες είναι φήμες και όταν δεν είναι επιβεβαιωμένες, δεν μπορείς αφενός να βασίσεις την γνώμη σου πάνω σε αυτές. Αφετέρου και αυτό που έφτανε στα αφτιά μου δεν ήταν αυτό που αποδείχθηκε στη συνέχεια».

«Δεν είναι ωραίο να αποδομούνται οι άνθρωποι, καθόλου ωραίο και το συναίσθημα που μένει είναι πικρό» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Read More

And More