“Φωτιά στα κόκκινα” η Ελένη Μενεγάκη – Εντυπωσιακή εμφάνιση στο red carpet των Καννών!

Στο 71ο Φεστιβάλ των Καννών βρέθηκε φέτος η Ελένη Μενεγάκη και έκλεψε τις εντυπώσεις. Η γνωστή παρουσιάστρια περπάτησε στο κόκκινο χαλί των Καννών με μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα σχεδιασμένη από τους MIRO και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η γνωστή παρουσιάστρια μάλιστα, βρέθηκε στο red carpet και στην glamorous πρεμιέρα της Κυριακής, στην ταινία «Le Grand Bain» του Ζιλ Λελούς, που προβλήθηκε εκτός συναγωνισμού, εκπροσωπώντας, ωστόσο, το εμπορικό γαλλικό σινεμά στο μεγάλο γαλλικό φεστιβάλ.

Φωτογραφία: Getty

Η πρεμιέρα, άλλωστε, του «Le Grand Bain», έφερε στο κόκκινο χαλί ένα θεαματικό μπουκέτο από σταρ μεγάλου βεληνεκούς. Ανάμεσά τους ήταν η Τζέιν Φόντα, η Κάρλα Μπρούνι, η Νταϊάν Κρούγκερ και η Ελένη Μενεγάκη. Όλες οι διάσημες κυρίες μάλιστα, είχαν πρόσθετη λάμψη από κοσμήματα Chopard.

Η ωραία Ελένη βρέθηκε στις Κάννες, χάρη της συνεργασίας της με τη L’ Oréal Paris, της οποίας είναι πρέσβειρα. Η γνωστή εταιρεία είναι επίσημη make up partner του Φεστιβάλ και έτσι η παρουσιάστρια δε θα μπορούσε να λείπει από το κοσμικό γεγονός. Η ίδια, μετά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από τη μαγική βραδιά!

Carla Bruni

Jane Fonda

Φωτογραφίες: Reuters, Instagram, Getty

Read More

And More