Φωτιά στη Μάνδρα: Συγκλονίζει το βίντεο με τις προσπάθειες αστυνομικών να πείσουν μοναχές να εκκενώσουν μοναστήρι

Πολλά είναι τα πύρινα μέτωπα που έχουν ανοίξει από χθες, 17/7 σε πολλές περιοχές γύρω από την Αττική. Η φωτιά έχει εξαπλωθεί και στην περιοχή της Μάνδρας με τις αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την κατάσβεση της πυρκαγιάς παροτρύνοντας τους πολίτες να εκκενώσουν τα σπίτια τους.

«Αστυνομικοί καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να πείσουν μοναχές να εκκενώσουν μοναστήρι στην Μάνδρα. Στην περιοχή συνεχίζουν να επιχειρούν αστυνομικές δυνάμεις για την παροχή βοήθειας στους πολίτες»

Πριν λίγη ώρα, στον επίσημο λογαριασμό της Ελληνικής Αστυνομίας στο twitter, ανέβηκε και ένα βίντεο από το μοναστήρι της Παναγίας Γοργοεπηκόου που βρίσκεται στη Μάνδρα, με τις προσπάθειες των αστυνομικών να πείσουν τις μοναχές να το εκκενώσουν. 

Όπως θα δεις και στο βίντεο που κυριολεκτικά «κόβει» την ανάσα, οι φλόγες είναι μια ανάσα από το Μοναστήρι ενώ οι μοναχές παρακολουθούν από το υψηλότερο σημείο του τη φωτιά προσευχόμενες στον Θεό για βοήθεια αλλά αρνούμενες να εγκαταλείψουν το σημείο.

Read More

And More