Φώτης Σεργουλόπουλος: «Έπαθα σηψαιμικό σοκ με υψηλό πυρετό και μπήκα στην εντατική»

Με αφορμή την τηλεοπτική του επιστροφή στη δημόσια τηλεόραση, στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», ο Φώτης Σεργουλόπουλος παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό HELLO.

Μεταξύ άλλων, ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε στην περίοδο που κινδύνεψε η ζωή του. «Σε ένα ταξίδι μου στη Γαλλία έπαθα σηψαιμικό σοκ με πολύ υψηλό πυρετό και μπήκα στην εντατική. Έπαθα θρόμβωση και πνευμονική εμβολή και σώθηκα γιατί ήμουν στην εντατική και στα χέρια των σωστών ανθρώπων. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τότε ότι κινδύνευα, αισθανόμουν σε μένα δεν θα συμβεί ποτέ τίποτα. Μετά κατάλαβα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο. Τότε, αν μου ανακοίνωναν ότι έπρεπε να με διασωληνώσουν, δε θα έλεγα ποτέ “φέρτε μου έναν δικηγόρο”.

Θα έκανα ό,τι μου υποδείκνυαν και ήταν σωστό για την υγεία μου. Δε μπορώ να παριστάνω τον επιστήμονα γιατί δεν είμαι» εξομολογήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στη ψυχοθεραπεία, επισημαίνοντας πως «είναι πράγματα που δεν ξέρω αν πρέπει να λέγονται ή όχι. Παρόλα αυτά, δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να πω ότι έχω κάνει. Όπως θα πήγαινα να δω γιατί πονά το πόδι μου, έτσι πήγα και στον ψυχοθεραπευτή».

Read More

And More