Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Πέτρου Φιλιππίδη

Η Καραγιάννης – Καρατζόπουλος επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία του Χρήστου Δήμα “Ακάλυπτος”. Η ταινία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Λευτέρη Καπώνη: “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”. Πρόκειται για την κωμωδία της χρονιάς με ένα εξαιρετικό επιτελείο ηθοποιών και σε σενάριο Λευτέρη Καπώνη, Κωνσταντίνας Γιαχαλή και Παναγιώτη Μαντζιαφού.

Οι βασικοί χαρακτήρες, μιας ιστορίας με πολύ γέλιο, συναίσθημα και σασπένς, είναι:
Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο ρόλο του Ακάλυπτου και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στο ρόλο του κολλητού του Μάκη, γνωστού και ως Τίγρη. Ως γυναίκες των δύο φίλων η Κατερίνα Λέχου και η Βασιλική Ανδρίτσου. Πιστή βοηθός η Αθηνά Μαξίμου, και εντυπωσιακή Ζέτα η Τζένη Θεωνά. Ως απίθανος οργανωτής αποδράσεων και άλλων ειδικών αποστολών Πέτρος ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ως σιδηρά Υπουργός η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, επιχειρηματίας μοναχός Ιάκωβος Γιώργος Σουξές, Σουλτάνος ο Κώστας Βουτσάς, Αρχιφύλακας ο Αντώνης Λουδάρος και σοφός μπάρμαν ο Γιάννης Στεφόπουλος.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές τον Μάρτιο του 2013. Μέχρι τότε δες φωτογραφίες από τα γυρίσματα!

/

/

/

/

/

Λίγα λόγια για την ιστορία
Η ταινία διηγείται στιγμές από την πολυτάραχη ζωή του Αντρέα, περισσότερο γνωστού ως Ακάλυπτος, που δεν θέλει τόσο να σώσει την Ελλάδα, όσο να την αξιοποιήσει.

Ο Αντρέας είναι μεγαλομεσίτης, αγαπάει την γυναίκα του, θαυμάζει το ωραίο φύλο, πιστεύει ότι οι γυναίκες κερδίζονται με το χρήμα, ότι η φοροδιαφυγή είναι προσφορά στην οικονομική ανάπτυξη και θα έδινε και τη ζωή του για το φίλο του.

Αντιμετωπίζει την κρίση σαν να μην ήλθε ποτέ, προσφέρει φιλέτα, όπως ο περιβάλλων χώρος της Ακρόπολης σε Γερμανούς και Άραβες επενδυτές και δεν μπορεί στιγμή χωρίς τον κολλητό του, τον Μάκη, γνωστό και ως Τίγρη, που τον έχει ανταμείψει και με τη θέση του Προέδρου στην εταιρεία του, για να υπογράφει τις συμφωνίες, κάτι που φυσικά τον οδηγεί στη φυλακή την πιό κρίσιμη στιγμή, όταν ο Ακάλυπτος ετοιμάζει το μεγάλο κόλπο, με το οποίο θα πιάσει την καλή, μια για πάντα…

Read More

And More