Φωτογραφίες από το σπίτι Jolie – Pitt! Αποστολή του TLIFE στη Σαντορίνη

Οι γνώμες διίστανται για το αν το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ Pitt – Jolie αγόρασε τελικά σπίτι στην Σαντορίνη. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι οι διαδικασίες για την αγοραπωλησία του σπιτιού έχουν ολοκληρωθεί, ενώ κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι η “δουλειά” δεν έγινε ποτέ. Αλήθεια ή ψέμα το σίγουρο είναι ότι το σπίτι για το οποίο γίνεται λόγος τον τελευταίο καιρό, υπάρχει!

Βρίσκεται λίγο πιο έξω από την Οία, απέναντι από την Καλντέρα, σε μια από τις καλύτερες περιοχές του νησιού, για να απολαύσει κανείς το ηλιοβασίλεμα. Γύρω από το οίκημα υψώνονται ψηλοί μαντρότοιχοι, φτιαγμένοι από τη χαρακτηριστική μαύρη ηφαιστειακή πέτρα του νησιού.

Το υπερπολυτελές σπίτι είναι χτισμένο σε δυο επίπεδα. Στο ισόγειο υπάρχουν πολλά δωμάτια, ενώ στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα τεράστιος ενιαίος χώρος. Χαρακτηριστικό του σπιτιού είναι και οι καμάρες, κάποιες από τις οποίες οδηγούν στους ξενώνες και κάποιες άλλες στο μικρό υπαίθριο θέατρο που έχουν κατασκευάσει. Παράλληλα, στο μπροστινό τμήμα του υπάρχουν δυο πισίνες και ένα τζακούζι.

Το TLΙFE σας παρουσιάζει το σπίτι που σύμφωνα με κάποιους ανήκει πλέον, στο ζευγάρι Jolie-Pitt . Τονίζουμε ότι οι πληροφορίες είναι ακόμα ανεπιβεβαίωτες.

Read More

And More