Φωτογραφήσαμε το Σάκη πριν αρχίσει την πρόβα! Τι είπε στο TLIFE για το γιο του!

Ήταν λίγα λεπτά μετά τις έντεκα, όταν το πρωί της Τετάρτης ”πιάσαμε στα πράσα” τον Σάκη Ρουβά έξω από το νυχτερινό κέντρο ”Αθηνών Αρένα”.

Ο ένας και μοναδικός Σάκης, που το πρωί του Σαββάτου καλωσόρισε με την Κάτια Ζυγούλη στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό και μίλησε στο TLIFE για το νέο αυτό μέλος, καθώς και για τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να πάρει ο μπέμπης από τον ίδιο!

Ντυμένος casual, χαλαρός και αρκετά ευδιάθετος, αφού μας καλημέρισε, υπέμεινε την ολογόλεπτη ανάκρισή μας, λίγο πριν ξεκινήσει τις πρόβες για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Παρασκευής στο ”S CLUB @ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ”!

Σχετικά λοιπόν, με τα πρώτα του συναισθήματα μόλις αντίκρισε τον γιο του, ο Σάκης ανέφερε: ”Οι στιγμές αυτές δεν περιγράφονται. Νομίζω πως μόνο οι άνθρωποι που τις έχουν αισθανθεί και ζουν κάτι παρόμοιο μπορούν να καταλάβουν! Τον περίμενα με μεγάλη λαχτάρα τον γιο μου! Ήθελα να δω και να αισθανθώ το καινούργιο αυτό μέλος της οικογένειας… Μυρίζει υπέροχα!

Πώς έχει όμως, αντιδράσει η κορούλα του, Αναστασία, στο άκουσμα του ερχομού του αδερφού της; ”Αυτό είναι ένα περίεργο κομμάτι.. Σιγά σιγά της μιλάω αρκετά για αυτό το θέμα, αλλά πάντα για τα πρώτα παιδιά αυτό είναι λιγάκι δύσκολο… Περιμένει κι εκείνη να δει τον μπέμπη, είναι χαρούμενη, αλλά αυτό είναι, όπως λένε και οι ψυχολόγοι, ένα δύσκολο και ιδιαίτερο κομμάτι…”

Ποια χαρακτηριστικά του θα ήθελε να πάρει ο μπέμπης μεγαλώνοντας; ”Ο μικρός μεγαλώνοντας, θα εξελίσσει τη δική του προσωπικότητα, ελπίζω όμως, να πάρει εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα τον κάνουν πιο δυνατό, θα το κάνουν να ζήσει καλύτερα…”

Σε ποιον μοιάζει; ”Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία αλλάζουν συνεχώς. Κάθε μέρα είναι διαφορετικά. Σαν πρώτη εικόνα πιστεύω ότι μοιάζει στη μητέρα του.

Στη συνέχεια, ο Σάκης, δήλωσε για το αν θα ήθελε ο γιος του να γίνει τραγουδιστής: ”Μου λένε γενικά ότι οι Ζυγοί γίνονται καλλιτέχνες, αλλά θέλω το παιδί να γίνει αυτό που θέλει το ίδιο!…

Σε ποιους αφιερώνει την πρεμιέρα της Παρασκευής; ”Η πρεμιέρα της Παρασκευής είναι αφιερωμένη στην Κάτια, την Αναστασία, στον γιο… Είμαι πάντα δίπλα τους! Τους αφιερώνω όλα μου τα τραγούδια! Έπεται και συνέχεια, όχι μόνο τρίτο, αλλά πολλά παιδιά ακόμα! (γέλια)”.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More