Φρενίτιδα με τα αθλητικά παπούτσια του Kanye West στην Κηφισιά – Κατασκήνωσαν έξω από το μαγαζί!

Καιρό τώρα, βλέπουμε τα αθλητικά παπούτσια που έχει σχεδιάσει ο Kanye West αλλά όσοι τα θέλουμε μάλλον πρέπει να μείνουμε στα όνειρα ή… να κατασκηνώσουμε! Αυτό συνέβη, λίγες μέρες πριν και συγκεκριμένα στις 29 Δεκεμβρίου, όταν το κατάστημα Simple Caractere της Κηφισιάς, έφερε 30 πολυπόθητα ζευγάρια προς πώληση.

Το γνωστό μαγαζί, είχε διαφημίσει και ανακοινώσει μέσα από τα social media την έλευση των παπουτσιών Αdidas Yeezy Boost 350 στη χώρα μας που προκάλεσε κυριολεκτικά φρενίτιδα! Από το προηγούμενο βράδυ, στήθηκαν σκηνές, sleeping bags και γενικότερα ουρές για ένα ζευγάρι σνίκερς του συζύγου της Kim Kardashian!

Σε επικοινωνία που είχαμε με υπάλληλο του μαγαζιού, αποκάλυψε πως είχαν δηλώσει ενδιαφέρον ακόμη και από το εξωτερικό γιατί υπάρχει έλλειψη. Κάθε ζευγάρι κοστίζει 200 ευρώ αλλά οι φανατικοί του Kanye δεν πτοούνται.

Και πώς να πτοηθούν όταν γίνεται λόγος για δημοπρασίες στο εξωτερικό που μπορεί να έχουν τιμή εκκίνησης για κάθε ζευγάρι, τα 6.000 ευρώ; Όσοι δεν προλάβατε, μην στενοχωριέστε αφού μάθαμε πότε θα έρθουν τα επόμενα ζευγάρια στην Ελλάδα!

Κάποιος φανατικός έχει κάνει tattoo του έκτου άλμπουμ του Kanye West με τίτλο Yeezus.

Το επόμενο event λοιπόν θα γίνει τον Φεβουάριο και η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί και πάλι μέσα από τα social media. Τα κορίτσια όμως θα τα στενοχωρήσω αφού τα νούμερα θα είναι από 41 ως 48!

H ιδιοκτήτρια του μαγαζιού Ράνια Λιακωτίτη, φρόντισε να προσφέρει καφέ και κρουασάν στους… ταλαιπωρημένους πελάτες.

Φαίνεται πάντως πως δεν ήρθαν όλα τα σχέδια στην Ελλάδα αν και πολύ θα το θέλαμε! Εσύ θα έκανες camping για ένα ζευγάρι;

Read More

And More