Full in love ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Νιώθω ευλογημένος που γνώρισα τη Λένα»!

Ζευγάρι με την Λένα Δροσάκη είναι τον τελευταίο καιρό ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και είναι full in love. Ο γνωστός ηθοποιός, που στο παρελθόν έχει φθάσει ένα βήμα πριν το γάμο, προσπαθεί να κρατά πια χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν κρύβεται. Όπως αποκάλυψε μάλιστα και ο ίδιος σε συνέντευξή του στην Φαίη Σκορδά, αυτήν την περίοδο είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή και νιώθει ευλογημένος που γνώρισε την σύντροφό του Λένα Δροσάκη.

«Νιώθω χαρούμενος και ευλογημένος που γνωρίσω τη Λένα. Την γνώρισα μέσω κοινής παρέας. Πορευόμαστε μαζί και αυτό τα λέει όλα. Αφήνω αυτό που ζω να το γευτώ, να το απολαύσω και να το ζήσω. Δεν κρύβομαι», ανέφερε σε μια εξομολόγηση από καρδιά στην Φαίη Σκορδά, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» και υποδύθηκε τον Αλέξη Τσίπρα στην ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο δωμάτιο», αποκάλυψε πως τον πρώτο χρόνο μετά την ακύρωση του γάμου του ήταν κλεισμένος, αλλά τελικά ο κατάλληλος άνθρωπος βρέθηκε για να τον «ξεδιπλώσει» και πάλι. «Είναι ο άνθρωπος που συναντάς και αφήνεσαι. Αυτό είναι τα πιο σημαντικό», είπε χαρακτηριστικά.

Η αλήθεια είναι πως η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι λίγο καιρό μαζί, αλλά είναι στα καλύτερά τους, καθώς στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Η βραβευμένη ηθοποιός μάλιστα, βρέθηκε –πριν ένα μήνα περίπου- στο Φεστιβάλ της Βενετίας και συνόδευσε τον καλό της στην πρεμιέρα της ταινίας του.

Read More

And More