Γ. Αλκαίος: “Δεν φοβάμαι κανένα”

Για τις πρόβες λίγο πριν τον ημιτελικό της Eurovision στο Όσλο, την οικονομική κρίση και τη θετική ενέργεια της ελληνικής αποστολής μίλησε ο Γιώργος Αλκαίος σε μεσημεριανή εκπομπή του Alter.

“Το βασικό είναι ότι ήρθαμε με θετική ενέργεια. Μουσικά κάθε χρόνο υπάρχουν διαφωνίες για το τραγούδι. Αλλά εμείς θα βάλουμε τα δυνατά μας”, είπε ο Αλκαίος.
Ακόμη, ο ίδιος αποκάλυψε πως η ελληνική συμμετοχή αντιμετωπίζει προβλήματα και εξαιτίας της γενικότερης οικονομικής κρίσης, γι’αυτό το λόγο διακόπηκε και το promo tour του τραγουδιού. “Τους τελευταίους δυο μήνες σταματήσαμε το promo tour του τραγουδιού λόγω οικονομικής κρίσης”, λέει ο Γιώργος, αναφέροντας ότι: “Όταν ακούσαμε για την είδοδο της χώρας στο ΔΝΤ, βρισκόμασταν στην Τουρκία. Εκεί αποφασίσαμε να κάνουμε κανονικά την εμφάνιση μας στο Βέλγιο, η οποία είχε προγραμματιστεί. Έπειτα ακυρώσαμε τις εμφανίσεις στις υπόλοιπες χώρες”.
Ο Γιώργος Αλκαίος, ο οποίος πλήρωσε μόνος του τα έξοδα για το video clip του, δήλωσε ότι δεν ήθελε να ακυρωθεί η συμμετοχή της χώρας μας από τον διαγωνισμό της Eurovision.
Παράλληλα, σε ερώτηση για το ποιες από τις υπόλοιπες συμμετοχές φοβάται ο Έλληνας τραγουδιστής είπε: “Δεν φοβάμαι κανένα!”. Και συμπλήρωσε ότι: “Είμαστε στις 3 πρώτες θέσεις για τον ημιτελικό. Πιστεύω ότι καλά θα πάει η Γερμανία και η Ισπανία που έχει ιδιαίτερο τραγούδι. Πολλοί λένε και για το Αζερμπαϊτζάν”, κατέληξε.

Το TLIFE ταξίδεψε στο Όσλο και θα σε κρατάει ενήμερη με φωτογραφίες και γεγονότα!

Read More

And More