Γ. Αλκαίος: »Η Παπαρίζου μετά την πρωτιά εμφανίστηκε στα μπουζούκια»!

Γ. Αλκαίος: »Η Παπαρίζου μετά την πρωτιά εμφανίστηκε στα μπουζούκια»! | tlife.gr

O Γιώργος Αλκαίος έδωσε χθες συνέντευξη τύπου παρέα με τους Friends και τον καλό του φίλο και συνεργάτη, Διονύση Σχοινά. Σύμφωνα με την Espresso ο τραγουδιστής ήταν πολύ δυσαρεστημένος, όχι με την 8η θέση του στην Eurovision, αλλά με τον τρόπο που αντιμετώπισαν το »OPA» οι Έλληνες.

»Τα ραδιόφωνα στην Ελλάδα δεν λειτουργούν με ελευθερία, αλλά με έναν συγκεκριμένο τρόπο κι αυτό πρέπει να το σπάσουν οι Έλληνες καλλιτέχνες αλλά και οι ακροατές. Το τραγούδι παίχτηκε μία εβδομάδα πριν το διαγωνισμό κι αυτό όχι για μένα αλλά γιατί ήταν η συμμετοχή της χώρας και αναγκαστικά έπρεπε να γίνει κι αυτό», δήλωσε ο Γιώργος.

Και συνεχίζει: »Τώρα που τελείωσε ο διαγωνισμός το ΟΡΑ πάλι εξαφανίστηκε από τα ερτζιανά. Εγώ το ήξερα ότι θα έχει αυτή την αντιμετώπιση το κομμάτι γιατί είναι κάτι που το έχουμε ζήσει μαζί με τον Διονύση Σχοινά και στις άλλες δισκογραφικές παραγωγές που έχουμε βγάλει με την εταιρεία μας. Δεν μας υποστήριξε κανένας, ακόμη και άνθρωποι που είχαμε βοηθήσει».

Ο Γιώργος αποκάλυψε στην Espresso τα επαγγελματικά του σχέδια: »Θα κάνω εμφανίσεις στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αυστραλία όπως μου το ζήτησαν οι fan της Eurovision οι οποίοι μάλιστα μου υπέστησαν την προσοχή να μην κάνω τα ίδια με την Έλενα Παπαρίζου, που μετά την πρωτιά της εμφανίστηκε στα μπουζούκια»!

READ more