Γ. Αρναούτογλου: Δεν επηρέασα την επιλογή της Νάντιας στο Top Chef!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έρχεται στο Mega την επόμενη Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου με μια έκτακτη δίωρη εκπομπή. Δύο εβδομάδες αργότερα θα ξεκινήσει το τηλεπαιχνίδι Money Drop, με σλόγκαν το “θα πέσει πολύ χρήμα”.

Η εκπομπή αυτή θα παίζει την ίδια ώρα με το Top Chef του ΑΝΤ1, το οποίο θα παρουσιάζει η Νάντια Μπουλέ. Πολλλοί βιάστηκαν να πουν ότι ο Γρηγόρης, λόγω της φιλίας του με τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού του Αμαρουσίου, Γιάννη Λάτσιο, επηρέασε θετικά για την επιλογή της ξανθιάς αγαπημένης του.

“Είναι ανοησία αυτό, ένα μεγάλο κανάλι, όπως είναι ο ΑΝΤ1, δεν μπορεί να επηρεάζεται από τέτοιες σχέσεις”, απάντησε ο ίδιος στην κάμερα του Star. “Έγινε ένα μεγάλο κάστινγκ, ήταν ένα φρέσκο άτομο, τους άρεσε και την πήρανε”, διευκρίνισε ο Γρηγόρης και συνέχισε λέγοντας: “Δεν υπάρχουν χατίρια σε τόσο μεγάλα project και κανένας δεν θα έβαζε μπροστά τη φιλία και όχι τον επαγγελματισμό”.

Όσον αφορά την ερώτηση για τη σχέση του με τη Νάντια, ο Γρηγορης προτίμησε να μην σχολιάσει. Αρκέστηκε στο να πει: “Όλα πάνε καλά”. Εμείς δεν έχουμε λόγο για να μην τον πιστέψουμε!

Δες το βίντεο:

Read More

And More