Γ. Φαρμάκη: Πώς πήγε σήμερα το τελευταίο χειρουργείο! Πότε βγαίνει από το νοσοκομείο

Χαμόγελα αισιοδοξίας έχει γεμίσει τους συγγενείς αλλά και τους γιατρούς της η πορεία της υγείας της Γωγώς Φαρμάκη. Η νεαρή ηθοποιός μετά από τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, όταν την πυροβόλησαν στη βουβωνική χώρα, έχει ξεπεράσει πλέον τον κίνδυνο και σε λίγο καιρό θα βγει από το νοσοκομείο.
Το TLIFE επικοινώνησε με τον διευθυντή της Χειρουργικής Κλινικής Στάθη Τσοχαταρίδη ο οποίος μας ενημέρωσε πως σήμερα το πρωί έγινε το τελευταίο χειρουργείο για να της αφαιρεθεί η σφαίρα, που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή.

Διάβασε όλο το χρονικό της περιπέτειας της Γωγώς Φαρμάκη

“Την τελευταία εβδομάδα ήταν πολύ καλά. Δεν είχε τίποτα, λίγο πυρετό και την είχαμε μέσα για παρακολούθηση. Χθες, λοιπόν, αποφασίσαμε να της βγάλουμε τη σφαίρα. Σήμερα το πρωί έγινε το χειρουργείο, όπου της αφαιρέσαμε τη σφαίρα με τοπική νάρκωση. Δεν χρειάστηκε, δηλαδή, να κάνουμε κανονικό χειρουργείο. Τώρα είναι καλά, περπατάει, τρώει και όλα είναι καλύτερα. Αφαιρέσαμε σήμερα τη σφαίρα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι της”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσοχαταρίδης.
Ο ίδιος πρόσθεσε πως η Γωγώ ήταν πολύ τυχερή και με μια δόση χιούμορ ανέφερε πως μετά από αυτό που πέρασε μπορεί να αγοράσει κι ένα λαχείο. “Η Γωγώ έχει διαφύγει οριστικά κάθε κίνδυνο. Ήταν πολύ τυχερή, γιατί η διαδρομή που έκανε η σφαίρα, όταν την χτύπησε θα μπορούσε να την είχε σκοτώσει επι τόπου. Εγώ λέω να πάει να πάρει κι ένα λαχείο, μόλις βγει από το νοσοκομείο. ”, ανέφερε.
Με μεγάλη συγκίνηση και χαρά ο κ. Τσοχαταρίδης εξομολογήθηκε πόσο χαρούμενοι είναι όλοι από την πρόοδο της υγείας της Γωγώς. “Έχω τη σφαίρα εδώ μπροστά μου, την κοιτάω και θα την κρατήσω για ενθύμιο. Την ακούς; Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μεγάλη είναι η χαρά μου. Τόσο μεγάλη όσο και των γονιών της. Το παιδί το τραβήξαμε από τον τάφο”.

Το χρονικό της περιπέτειας της Γ. Φαρμάκη

Ένα τραγικό παιχνίδι φαίνεται πως έπαιξε η μοίρα στο γελαστό κορίτσι από το Αγρίνιο. Η αδελφή της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώ στις αρχές του μήνα (τα ξημερώματα της Παρασκευής 4-11-2011) βρέθηκε στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου ΝΙΜΙΤΣ. Η κοπέλα δέχτηκε κατά λάθος ένα πυροβολισμό από τον γνωστό επιχειρηματία και πρώην σύντροφο της αδελφής της Αλέξανδρο Αγγλούπα, όταν το όπλο του εκπυσοκρότησε.

Διάβασε όλο το παρασκήνιο της σχέσης της Όλγας Φαρμάκη με τον Αλέξανδρο Αγγλούπα
Η νεαρή κοπέλα που εκείνες τις μέρες ετοιμαζόταν να φύγει στο εξωτερικό για σπουδές στην υποκριτική έπεσε αιμόφυρτη, όταν ο γνωστός επιχειρηματίας την πυροβόλησε κατά λάθος κοντά στη βουβωνική χώρα. Αμέσως μεταφέρθηκε από τον ίδιο στο νοσοκομείο και έμεινε για αρκετό διάστημα στην εντατική. Σύμφωνα με τους γιατρούς της η ίδια σώθηκε από θαύμα και σε λίγες μέρες θα βρεθεί κοντά στην οικογένειά της.

Read More

And More