Γ. Φουκάκης: “Γυναίκα έχω, δεν θέλω να γνωρίσω άλλες!”

Γ. Φουκάκης: “Γυναίκα έχω, δεν θέλω να γνωρίσω άλλες!” | tlife.gr

Ειλικρινής και ετοιμόλογος ο νικητής του Big Brother Γιάννης Φουκάκης μίλησε για την εμπειρία του μέσα στο παιχνίδι, την οικογένειά του και τη σχέση του με τις γυναίκες.

Μετά τη μεγάλη νίκη του στο παιχνίδι, ο 22χρονος Κρητικός έκανε το πρώτο του εξώφυλλο για το “Down Town”, στο οποίο έδωσε συνέντευξη και φωτογραφήθηκε άνετος και χαμογελαστός σαν επαγγελματίας. Και όπως φάνηκε, ένας άνθρωπος, που από τα χωράφια και τα βουνά, όπως είπε, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, μπορεί τελικά να κάνει καριέρα στον χώρο της ελληνικής showbiz.
“Με το Big Brother είδα μέρη, τοπία πανέμορφα, που δεν είχα δει ποτέ στη ζωή μου και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Αλλά ποτέ δεν είχα την επιθυμία να ταξιδέψω πιο μακριά. Έχω καλούς φίλους σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, με έχουν καλεσμένο στον τόπο τους, τους φιλοξενώ κι εγώ στο χωριό όποτε έρχονται στην Κρήτη, αυτό είναι κάτι που μου αρέσει. Και είναι αρκετό”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης και συμπλήρωσε ότι: “Οι Κρητικοί δεν είμαστε διαφορετικοί, απλώς είμαστε πιο δεμένοι ζούμε σε πιο κλειστές κοινωνίες, γνωριζόμαστε πιο εύκολα”.
Μιλώντας για τις γυναίκες, ο ίδιος είπε πως θα κρατήσει την υπόσχεσή του και θα ζητήσει και επίσημα το χέρι της Φωτεινής. “Γυναίκα έχω, δεν θέλω να γνωρίσω άλλες. Θέλω να θωρώ κάποια πράγματα: Αξιοπρέπεια, σεβασμό και πάνω απ’ όλα η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου να είναι ωραίος άνθρωπος. “Ωραίος” με την έννοια της αρετής, να έχει ψυχικά χαρίσματα. Κι αυτό είναι λιγόβρισκο στις μέρες μας. Κι άμα τονε βρεις τον άνθρωπο και θέλει κι αυτή να είστε μαζί, τότε όλα καλά”, υπογράμμισε.

Ο Γιάννης Φουκάκης στη φωτογράφιση για το «Down Town»

READ more