Γ. Λιάγκας – Φ. Σκορδά: Έτοιμοι για διακοπές!

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη για τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Το “Πρωινό mou” κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους τηλεθεατές και να εξασφαλίσει και την επόμενη χρονιά της εκπομπής!
Το ζευγάρι και η παρέα του θα αποχαιρετήσουν το κοινό του την Παρασκευή και θα ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους για τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις! Άλλωστε αυτή είναι η αγαπημένη τους εποχή και το έχουν αποδείξει, ξεκίνησαν αμέσως τα μπάνια και τα θαλάσσια σπορ.

“Η Φαίη και ο Γιώργος προγραμματίζουν να φύγουν για διακοπές με τον Γιάννη τον Αύγουστο. Στο πλάνο τους είναι να επισκεφθούν κάποιο από τα νησιά του Ιουνίου, καθώς τα Επτάνησα είναι από τους αγαπημένους προορισμούς της Φαίης”, εξηγεί στο ΟΚ! φίλη του ζευγαριού.

Ο δημοσιογράφος συνηθίζει να ταξιδεύει με το σκάφος του σε κοντινούς προορισμούς και να απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης. Κάτι ανάλογο θα κάνει και φέτος μαζί με την οικογένειά του.

Μέχρι τότε, η παρουσιάστρια του Mega θα ταξιδέψει με τον γιο της στον τόπο καταγωγής της το Κιλκίς ενώ ο Γιώργος θα παραμείνει στην Αθήνα λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων στο ραδιόφωνο. Η Φαίη επιθυμεί να περάσει λίγες μέρες με τους γονείς της που έχουν τρομερή αδυναμία στον μικρό Γιαννάκη.

/

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More