Γ. Λιάγκας: “Το πιο σέξι στοιχείο στην Φαίη είναι τα πόδια της!”

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας στον Γιώργο Σατσίδη και στο Movies & Stars που θα προβληθεί απόψε το βράδυ. Ο οικοδεσπότης του “Πρωινού mou” έδωσε την πρώτη του για φέτος τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την Φαίη, την κόντρα με την Ευγενία Μανωλίδου, την επιτυχία στην πρωινή ζώνη και την πολιτική.
“Δεν είμαι ο βασιλιας της πρωινής ζώνης. Ποτέ δεν έχω μιλήσει για πρωτιές και νούμερα, δεν είναι εποχές που ο κόσμος γουστάρει τους επηρμένους, τα νούμερα τα κάνουμε αλλά δεν έχει νόημα να βγω να τα φωνάζω. Είναι δεδομένο ότι σε άλλες εποχές με αυτά τα νούμερα θα αμειβόμασταν καλύτερα, το σημαντικό όμως είναι ότι πληρωνόμαστε. Δεν είμαι σταρ.”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Για τη συνεργασία του στο γυαλί με την Φαίη αποκάλυψε: “Ήταν δύσκολο και για εμένα και για την Φαίη να αποδεχτούμε την ιδεά της συμπαρουσιασης εκπομπης, και γι’αυτό όταν ήρθε η ιδέα του να έιμαστε μαζί από το Mega, για μισό χρόνο λέγαμε όχι. Η πρόταση για το πρωινό έγινε στη μέση της προηγούμενης χρονιάς. Η πρώτη αντίδραση και τον δύο, κυρίως όμως της Φαίης, ήταν όχι. Εγώ ήμουν πιο ζεστός και πιο θερμός γιατί πίστευα ότι θα ανακαλύψουμε αυτή την τηλεοπτική χημεία. Δεν είμαι ο leader του πρωινού, οικοδέσποινα είναι η Φαίη, εγώ είμαι το ζιζάνιο που βάζει το αλατοπίπερο”.

Τι λέει, όμως για την κόντρα με την Ευγενία Μανωλίδου;
“Ποτέ δεν έχω πει ότι δεν μου αρέσει η Ευγενία Μανωλίδου, πάντα λέω ότι μου αρέσει πάρα πολύ στην τηλεόραση, αυτό που δεν μου άρεσε είναι πολλές φορές ο στημένος τρόπος που διαχειρίζεται την τηλεοπτική της εικόνα. Δεν το έκανα για να παίζω στα κανάλια. Εγώ είμαι στα κανάλια, γιατί να παίζω παραπάνω; Δεν εχω ρίξει κάποιο γάντι για να το σηκώσει η Μανωλίδου!”
Ποιο είναι για εκείνον το σέξι στοιχείο της Φαίης:
“Το πιο σέξυ στοιχείο της Φαίης αν μιλήσουμε σαν άντρες αν και μιλάμε για τη γυναίκα μου… πιστεύω ότι έχει τα ωραιότερα πόδια στην ελληνική τηλεόραση. Είναι η καλύτερη μάνα του κόσμου και αυτό με κάνει να την αγαπάω κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Όλοι οι άνθρωποι μπαίνουμε στη λογική να αλλάξουμε τον άλλο και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος, γιατί τελικά ερωτευόμαστε αυτά που μας εκνευρίζουν. Όταν γνωριστήκαμε η Φαίη δεν τρελαινόταν για παράδειγμα με τη θάλασσα, τώρα την έχω κάνει θαλασσόλυκο. Πέφτει, ρίχνει σκοινιά από το φουσκωτό. Η Φαίη είναι υπεύθυνος άνθρωπος, δεν μπορεί την αταξία, αν γυρίσουμε ένα το βράδυ και ανακαλύψει ένα τσαλακωμένο πουκάμισο μπορεί να κάτσει δύο ώρες να τακτοποιήσει όλη τη ντουλάπα!”
Για τα εξώδικα στα περιοδικά είπε: “Παίζοντας και εμείς στο παιχνίδι της showbiz δεν μπορώ να απαγορεύσω στον οποιονδήποτε φωτογράφο να με βγάλει φωτογραφία. Δεν έχω στήσει όμως ποτέ παπαράτσι. Εκεί που είμαι κάθετος και έχω στείλει και εξώδικα σε περιοδικά δύο φορες είναι με το παιδί. Και επειδή τον τελευταίο καιρό έγιναν δύο κίτρινες κάρτες έγινα έξαλλος. Μπορεί όσοι δείχνουν τα παιδιά τους στα περιοδικά να έχουν και μια στρατιά ανθρώπων να τα φυλάνε. Εγώ όμως δεν έχω!
Γιατί αυτό το παιδάκι όταν πάει στον παιδικό σταθμό να ξέρουν ότι είναι το παιδί του Λιάγκα και της Σκορδά. Πιστεύω ότι όταν υπερπροβάλεις τη ζωή σου ο κόσμος κάποια στιγμή σου λέει άει στο διάολο!.Οι περισσότεροι που βγαίνουν στα περιοδικά αν τους γυρίσεις ανάποδα δεν πέφτει τάλιρο, δεν έχουν ούτε μαντήλι να κλάψουν”.

Σκέφτεται να αποκτήσει δεύτερο παιδί:
“Αν το θέλει ο Θεός με το καλό! Η Φαίη θέλει πολύ κι εγώ το ίδιο. Αυτά που κορόιδευα σε άλλους γονείς, τα έχω πάθει κι εγώ! Θεωρώ ότι ο γιος μου είναι διάνοια γιατί είναι 13 μηνών και επικοινωνεί μαζί μου πλήρως. Όταν κάνεις παιδιά χάνεις την πρωτιά, πρώτος στη ζωή σου είναι πλέον τα παιδιά σου. Αυτό είναι κάτι που με ισορροπεί πολύ. Χάνεις οποιοδήποτε ψωνισμό, μαλακώνεις και γλυκαίνεις περισσότερο”.
Τέλος, σκέφτεται να ασχοληθεί με την πολιτική;
“Δεν εξελέγην για λίγους σταυρούς, ευτυχώς, δεν αποκλείεται όμως να το ξανακάνω. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον, τρία χρόνια που κάθε μέρα πτωχεύαμε, εγώ δεν το πίστευα. Δεν έβγαλα χρήματα στο εξωτερικό, η χώρα πιστεύω θα τα καταφέρει, βέβαια μιλάω από θέση ισχύος γιατί έχω δουλειά”.

Read More

And More