Γ. Μαγκριώτης – Φ. Αραμπατζή: Ζουν χωριστά τους τελευταίους δυο μήνες

Μια από τις πιο δύσκολες περιόδους του γάμου τους φαίνεται πως διανύουν ο υφυπουργός Μεταφορών και βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μαγκριώτης με την συζυγό του Φωτεινή Αραμπατζή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life” οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και η απόσταση έφεραν την απομάκρυνση του ζευγαριού και την κρίση στη σχέση τους. Τους τελευταίους δυο μήνες μάλιστα, το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί, με σκοπό να επαναπροσδιορίσει το γάμο του.
Η κούραση και η απόσταση φαίνεται πως δημιούργησαν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους κυρίως μετά την ανάληψη κυβερνητικών καθηκόντων από τον Γιάννη Μαγκριώτη. Η Φωτεινή Αραμπατζή, από την άλλη, έχει αναλάβει τα τελευταία 10 χρόνια τη διεύθυνση του τηλεοπτικού σταθμού Δίκτυο TV Σερρών, το οποίο ανήκει στον πατέρα της Αθανάσιο. Παθιασμένη από τη δουλεία της επέλεξε να μένει σε διαμέρισμά που έχει στο κέντρο των Σερρών, ενώ, την ίδια στιγμή τα πολιτικά καθήκοντα του συζύγου της, τον θέλουν να βρίσκεται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Σταδιακά η χιλιομετρική απόσταση δημιούργησε ένα χάσμα ανάμεσα στο ζευγάρι, που άρχισε να παραμελεί τις προσωπικές του ανάγκες. Καριερίστες και οι δυο με έντονη την επιθυμία της προσφοράς και της δημιουργίας, παραμέλησαν τη σχέση τους.
Άνθρωπος, μάλιστα από το κοντινό περιβάλλον της Φωτεινής Αραμπατζή απακάλυψε: “Πριν από δυο χρόνια, η Φωτεινή μού είπε ότι αγαπάει πολύ τα παιδιά και θα ήθελε πολύ ένα δικό της, αλλά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν της το επιτρέπουν”. Τώρα το ζευγάρι κάνει προσπάθειες να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του και να σώσει το γάμο του.

Read More

And More