Γ. Μαστροκώστα: Φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το TLIFE στο ατελιέ της και αποκαλύπτει πως έχασε κιλά!

Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι μια λαμπερή και όμορφη γυναίκα της ελληνικής showbiz, μια υπέροχη μαμά, μια αφοσιωμένη σύζυγος, όπως άλλωστε έχει δηλώσει και η ίδια σε συνέντευξή της. Είναι όμως και κάτι περισσότερο. Mια δυναμική γυναίκα παράδειγμα προς μίμηση που νίκησε μια δύσκολη ασθένεια και βγήκε νικήτρια δίνοντας τρανό παράδειγμα σε όλες μας.

Πρόσφατα, την απολαύσαμε να χορεύει στο Dancing όπου εντυπωσίασε τόσο με την θηλυκότητά της αλλά και με το αψεγάδιαστο κορμί της. Μάλιστα όπως θα παρατηρήσεις και στην παρακάτω φωτογραφία από το τελευταίο Dancing η Γωγώ ήταν η πρώτη που τόλμησε να βγει στο show χωρίς να φοράει καλσόν!

Η Γωγώ που μόλις ανάρρωσε από την ίωση με υψηλό πυρετό που την ταλαιπώρησε από την Κυριακή του Live μέχρι και χθες μίλησε στο TLIFE για τα κιλά που έχασε με το Dancing αλλά και για το πάθος της με την νέα της ενασχόληση να δημιουργεί σικ και θηλυκά -όπως λέει η ίδια- ρούχα!

“Έχασα κιλά με τo Dancing και το σώμα μου έγινε καλύτερο! Αυτός ήταν ο στόχος μου και ως ένα βαθμό τον κατάφερα”! λέει η Γωγώ στο TLIFE

Τον τελευταίο καιρό η Γωγώ αξιοποίησε την αγάπη της για τη μόδα αλλά και για το internet και δημιουργησε τη δική της συλλογή ρούχων, gogo shop, που διατίθεται online με την οποία ασχολείται προσωπικά η ίδια από την αρχή μέχρι το τέλος.

Το TLIFE “εισέβαλε” στο ατελιέ όπου η Γωγώ περνάει αρκετές ώρες καθημερινά με τους συνεργάτες της και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες εν ώρα εργασίας

“Η ιδέα ξεκίνησε από την κουμπάρα μου την Στάλω Ηλία που ξεκίνησε δυο συλλογές στην Κύπρο και είπαμε να συνεργαστούμε. Eγώ εχω μια ιδιαίτερη αγάπη στο internet. Πιστεύω ότι είναι το μέλλον”

“Μ’ αρέσει η μόδα και θέλησα να δημιουργήσω τα ρούχα που δεν έβρισκα και μου αρέσουν! Και να είναι σε προσιτές τιμές. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ δοσμένη στο gogoshop. Ασχολούμαι 100% με αυτό. Είμαι πολύ περίεργη. Διαλέγω τα σχέδια, το ύφασμα, θα δω το δείγμα, αν δεν μ αρέσει θα το αλλάξω”.

” Όλα τα ρούχα που βγάζω αρέσουν πρώτα σε μένα. Δε θα έβγαζα ένα ρούχο που δεν θα ήθελα να το φορέσω. Τα ρούχα μας είναι ιδιαίτερα, δύσκολο ρούχο. Θα μπορούσαμε να είχαμε και απλά ρούχα αλλά δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει.”

Πάρε μια γεύση από τις δημιουργίες της Γωγώς:

Read More

And More