Γ. Μαστροκώστα -Τ. Δέλλας: Χάνουν μεγάλο μέρος της περιουσίας τους λόγω του “κουρέματος” στην Κύπρο!

Η καταρρεύση του τραπεζικού συστήματος της Κύπρου, έχει οδηγήσει στην απόγνωση ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της σόουμπιζ, τη Γωγώ Μαστροκώστρα και τον Τραϊανό Δέλλα που βλέπουν τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real Life, το σύνολο των χρημάτων τους βρίσκεται στις δύο μεγάλες τράπεζες- Λαϊκή- Κύπρου ενώ παράλληλα είχαν επενδύσει και σε ακίνητα. Τώρα, προσπαθούν να σώσουν ότι μπορούν, χωρίς όμως να πιστεύουν σε θαύματα. Ο Τραϊανός μίλησε στην εφημερίδα και τόνισε, “ Μας κλέβουν και δεν μπορούμε να κάνουμε απολύτως τίποτα”

Το ζευγάρι δεν επέλεξε τυχαία να κάνει επενδύσεις στην Κύπρο. Ο Τραϊανός αγωνίστηκε στην Ανόρθωση από το 2008 ως το 2010, μια περίοδο που από οικονομικής άποψης ήταν εξαιρετική για τον ίδιο…Σε μια εποχή που το νησί φάνταζε ως επενδυτικός παράδεισος, οι φίλοι που απέκτησε εκεί τον προέτρεψαν να κινηθεί προς αυτή τη κατεύθυνση και να επενδύσει εκεί το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του. Αγόρασε ακίνητα, έβαλε χρήματα σε εταιρείες, ενώ αρκετά μεγάλο ήταν και το πόσο που είχε σε καταθέσεις,.

Το πρόσφατο “κούρεμα” σήμανε αμέσως και την μείωση της περιουσίας του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος αναγκάστηκε να μεταβεί στην Κύπρο για να υπολογίσει τη ζημιά που έχει υποστεί. Άλλωστε, όσοι έχουν αποκτήσει ακίνητα μοιάζουν εγκλωβισμένοι, βλέποντας την αξία τους να μειώνεται αισθητά. Το ζευγάρι που παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις δεν κάθεται με σταυρωμένα και έχει ρίξει όλο τους το βάρος στην επιχείρηση που έχει μαζί με τον συμπαίκτη του Τραϊανού, Βασίλη Μπορμπόκη στην περιοχή του Αλίμου!

Read More

And More