Γ. Μαστροκώστα: Το όνειρο της ζωής της και η δυσάρεστη έκπληξη

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε αυτό το καλοκαίρι την Γωγώ Μαστροκώστα και τον Τραϊανό Δέλλα. Το γνωστό ζευγάρι που με θάρρος αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό τη μάχη που έδωσε η Γωγώ με τον καρκίνο, δίνοντας κουράγιο και σε άλλες γυναίκες φαίνεται πως θα πρέπει να περιμένει λίγο, μέχρι να αποκτήσει δεύτερο παιδί.

Οι δυο τους είχαν αποκαλύψει την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα ακόμη παιδάκι, ένα αδελφάκι για την μικρή τους πριγκίπισσα. Η Γωγώ μάλιστα, είχε εξομολογηθεί πως θα προχωρούσαν στη διαδικασία της γονιμοποίησης με παρένθετη μητέρα.
Εναν μήνα αργότερα, και αφού πρώτα έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, η αίτησή τους εγκρίθηκε δίνοντάς τους πολύ μεγάλη χαρά και τη σιγουριά ότι πολύ σύντομα η οικογένεια θα αποκτήσει και το τέταρτο μέλος της. Ειδικά η Γωγώ ένιωσε ότι ένα όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα και μάλιστα σε συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι το δεύτερο παιδί της θέλει να είναι γιος, ολόιδιος με τον άντρα της ζωής της, για να έχει δύο Τραϊανούς στο σπίτι!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, η διαδικασία για γονιμοποίηση με παρένθετη μητέρα είχε πάρει τον δρόμο της, όταν ξαφνικά τους ενημέρωσαν από το νοσοκομείο του Λονδίνου όπου είχαν αποταθεί ότι υπάρχει πρόβλημα. Θα πρέπει να περιμένουν τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμη! Η απρόβλεπτη αυτή εξέλιξη, όπως είναι φυσικό, αναστάτωσε το ζευγάρι και κυρίως τη Γωγώ, που όλο αυτό το διάστημα δίνει τη μάχη της με θέληση, πίστη και αποφασιστικότητα για να αφήσει πίσω τις άσχημες στιγμές.
Ωστόσο, η αγάπη του ζευγαριού, η αφοσίωση από τους οικείους τους, το χαμόγελο της μικρής και η βαθιά πίστη στον Θεό θα τους δώσουν σίγουρα τη δύναμη να προχωρήσουν και για μια ακόμη φορά να τα βγάλουν πέρα.

Read More

And More