Γ. Μαζωνάκης – Ν. Κουρκούλης: Μαζί στο Φωταέριο!

Ο Γιώργος και ο Νίκος γνωρίστηκαν στην Καβάλα πριν από πολλά χρόνια όταν ο ένας αντικατέστησε τον άλλον στο πρόγραμμα ενός κέντρου διασκέδασης.

Ήταν και οι δυο στο ξεκίνημα της καριέρας τους. Από τότε αναπτύχτηκε μεταξύ τους μια ισχυρή εκτίμηση που εξελίχθηκε σε φιλία.

Φέτος υλοποιούν μια άγραφη υπόσχεση που υπήρχε μεταξύ τους κάποια στιγμή να βρεθούν στο ίδιο stage , να μοιραστούν ένα πρόγραμμα και να εμπνεύσουν ο ένας τον άλλον μέσα στον ίδιο χώρο .

Πρόκειται για ένα κοινό πρόγραμμα που δε βασίζεται σε τυπική συνύπαρξη , σε κανόνες συστέγασης αλλά στη δημιουργική διάθεση και των δύο να τραγουδήσουν μαζί τα δικά τους τραγούδια και όλα όσα ποτέ δεν είπαν οι ίδιοι στη δισκογραφία αλλά αγαπούν πραγματικά.

Μαζί και οι δύο θα ξεκινούν το πρόγραμμα στο Φωταέριο κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 12.30 και από εκείνη τη στιγμή θα βάζουν φωτιά στο stage υλοποιώντας ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην καλή προετοιμασία αλλά και στον αυτοσχεδιασμό.

Συμμετέχουν οι Freaky Fortune, το κορυφαίο dance δίδυμο, που η επιτυχία τους ‘’our destiny’’ βρίσκεται επί σειρά μηνών στις πρώτες θέσεις των chart.

Το Φωταέριο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης , στο Γκάζι , έχει διαμορφωθεί με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές , πρόκειται για ένα χώρο πραγματικά υποδειγματικό για να φιλοξενήσει μια τόσο σημαντική συνεργασία που στόχος όλων των συντελεστών είναι να παραμείνει πραγματικά αξέχαστη.

Στη δημιουργική ομάδα: o Κωνσταντίνος Ρήγος σχεδιάζει όλο το concept, o Γιάννης Λιονάκης και ο Κώστας Γκίτσης ενορχηστρώνουν , ο Γιώργος Τέλος επιμελείται τους φωτισμούς .

Interior designers του Φωταερίου ο Γιώργος Γαβαλάς και ο Γιάννης Μουρίκης.

Read More

And More