G. Paltrow: Μιλά για πρώτη φορά για την αποβολή της: “Όταν έχασα το τρίτο μου παιδί κόντεψα να πεθάνω!”

Η Gwyneth Paltrow είναι μια από τις πιο λαμπερές και αγαπητές ηθοποιούς του Hollywood. Είναι παντρεμένη με τον frontman των Coldplay, τον Chris Martin και έχουν δύο παιδιά: την οκτάχρονη Apple και τον επτάχρονο Moses. Για πρώτη φορά, όμως, σε συνέντευξη που έδωσε η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε ότι ήταν έγκυος και σε τρίτο παιδί και απέβαλε.

“Τα παιδιά μου μου ζητάνε ενα μωράκι. Και η αλήθεια είναι ότι το σκέφτομαι. Μου λείπει πολύ το τρίτο μου μωρό!”, είπε στο περιοδικό You Magazine και συνέχισε: “Έχω πολύ κακή εμπειρία από την τρίτη μου εγκυμοσύνη. Δεν έκανα τίποτα και κόντεψα να πεθάνω. Κάποιες φορές σκέφτομαι μήπως είμαστε καλύτερα έτσι. Και κάποιες άλλες λέω να γυρίσω πίσω και να ξαναπροσπαθήσουμε!”.

Το 2006 έγκυος στον Moses!

Στην ίδια συνέντευξη η Gwyneth είπε πως η συναναστροφή της με την Beyonce, με την οποία είναι φίλες, την κάνει να ζητάει ένα μωράκι κάποιες φορές αλλά άλλες πάλι το σκέφτεται, ενώ για τον σύζυγό της είπε το εξής: “Άσχετα με το τι μπορεί να συμβαίνει μεταξύ μας, ο Chris είναι ο καλύτερος πατέρας!”.

Read More

And More