Γ. Παναγιωτοπούλου: Η όμορφη γυμνάστρια… υποψήφια για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο!

Την γνωρίσαμε καλύτερα στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της και δήμαρχο Βύρωνα, Νίκο Χαρδαλιά. Ο λόγος για την παλιά πρωταθλήτρια του στίβου και γυμνάστρια, Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Είναι 34 ετών. Ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής πιστεύει στο «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Η ίδια εξάλλου συνδυάζει την ομορφιά με την εξυπνάδα. Είναι ενεργή πολίτης και υπέρμαχος της ανανέωσης. Πάνω από όλα η Γιώτα Παναγιωτοπούλου – Χαρδαλιά είναι γυναίκα. Μια γυναίκα που πιστεύει ότι η ενασχόληση με τα κοινά δεν αποτελεί ανδρικό προνόμιο, αλλά είναι και γυναικεία υπόθεση!

Υποψήφια Σύμβουλος με την «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ», του Νίκου Λεβετσοβίτη, η 34χρονη Γιώτα γεννήθηκε στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών –του οποίου διετέλεσε Πρόεδρος το διάστημα 1997-1998- και ιδιοκτήτρια του Γυμναστηρίου «Sport Edition Fitness Gym» στον Βύρωνα. Πρόσφατα μάλιστα έγινε μέλος του… κλαμπ των παντρεμένων, αφού χόρεψε τον χορό του Ησαΐα με τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Δήμαρχο Βύρωνα Νίκο Χαρδαλιά.

Η υποψηφιότητά της στηρίζεται στην άποψή της ότι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών χρειάζεται άμεσα αποτελεσματικές παρεμβάσεις και ανανέωση του Διοικητικού Συμβουλίου, με στόχο την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας, την αποσυμφόρηση και αποκέντρωση των υπηρεσιών, την οργανωμένη παροχή συμβουλών, καθώς και τη συνεχή επιμόρφωση και κατάρτιση όλων των μελών του.

Λέει «όχι» στους παράλογους διαχωρισμούς των μελών του Ε.Ε.Α και στις καλπονοθευτικές λογικές και πιστεύει ότι τώρα είναι ανάγκη ενεργοί και πρόθυμοι επαγγελματίες να δώσουν νέο πνεύμα και να πολεμήσουν την απαξίωση του θεσμού, μακριά από κομματικές περιχαρακώσεις ή συντεχνιακές αγκυλώσεις.

Οι εκλογές στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διεξάγονται το Σάββατο 3, την Κυριακή 4 και την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, από τις 9:00 μέχρι τις 19:00 (οδός Πανεπιστημίου 44 & Χαριλάου Τρικούπη).

Read More