Γ. Παπαδάκης : Παρατείνεται η παραμονή του στο “Πρωινό ΑΝΤ1” !

Οι καλοκαιρινές διακοπές του Γιώργου Παπαδάκη θα ξεκινήσουν φέτος με… χρονοκαθυστέρηση ! Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί πολύ απλά θα εγκαταλείψει το τηλεοπτικό του πόστο μία εβδομάδα αργότερα απ ΄ότι αρχικά σχεδίαζε, μιας και τα πλάνα της διοίκησης του ΑΝΤ1 άλλαξαν !

Ετσι, ο γνωστός δημοσιογράφος θα βρίσκεται στις τηλεοπτικές επάλξεις μέχρι και τις 6 Ιουλίου και δεν πρόκειται να μας αποχαιρετήσει στις 29 Ιουνίου όπως είχε γίνει γνωστό. Βλέπετε, το κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισε ο Γιώργος Παπαδάκης να παραμείνει στον τηλεοπτικό αέρα μία εβδομάδα επιπλέον, προκειμένου να καλύψειτις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης !

Μάλιστα, απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, μετά από αυτές τις εξελίξεις, οι Αντεννικοί σκέφτονται μήπως και το ψυχαγωγικό κομμάτι του “Πρωινού ΑΝΤ1” ,δηλαδή, η Σίσσυ και ο Χρήστος δεν μας ευχηθούν κι αυτοί “καλό καλοκαίρι” την τελευταία Παρασκευή του Ιουνίου, αλλά την πρώτη του Ιουλίου, προκειμένου η χειμερινή, καθημερινή ζώνη του καναλιού να ρίξει όλη μαζί αυλαία.

Φυσικά, μετά από αυτές τις εξελίξεις, εννοείται πως αλλάζει μοιραία και η μέρα πρεμιέρας του καλοκαιρινού πρωινού, το οποίο δεν θα τραβήξει αυλαία στις 2 Ιουλίου, αλλά στις 9 Ιουλίου.

Read More

And More