Γ. Σκαφιδά για το Νησί : “Ξημερωθήκαμε χορεύοντας σούστα, με τα πόδια μας να πονάνε τρομερά”

Η όμορφη Μαρία από την σειρά του Mega Το Νησί, μίλησε το περιοδικό TV Zapping για τα γυρίσματα στην Κρήτη και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Το κλίμα φυσικά ήταν εξαιρετικό, όμως πολλές φορές οι λήψεις έπρεπε να γίνουν ξανά και ξανά μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα μίλησε για τα γυρίσματα του αρραβώνα και τις σκηνές χορού που είχε μαζί με τον Αιμίλιο Χειλάκη. «Ξημερωθήκαμε χορεύοντας σούστα, με τα πόδια μας να πονάνε τρομερά», εξομολογείται. Οι ηθοποιοί έπρεπε να είναι στο σημείο των γυρισμάτων στις 5.00 το πρωί, για να τελειώσουν στις 3 τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας.

Η Γιουλίκα αποκαλύπτει μυστικά από τα γυρίσματα: «Πήγαμε στο Φουρνή, ένα χωριό δέκα χιλιόμετρα έξω από την Πλάκα, νωρίς το απόγευμα και φύγαμε νωρίς το πρωί, μετά από δέκα περίπου ώρες”! Εκεί φυσικά είχε στηθεί το σκηνικό με το παραδοσιακό γλέντι για τον αρραβώνα. “Μεγάλα τραπέζια και υπέροχα φαγητά που δεν μας άφηναν να τα αγγίξουμε, για να μη χαλάσει το σκηνικό . Ήμασταν πολλοί ηθοποιοί και πάρα πολλοί Κρητικοί, με πολλή μουσική, ρακές και πάρα πολύ χορό” εξηγεί.

Ο σκηνοθέτης της σειράς δεν θα τελείωνε το γύρισμα αν δεν έπαιρνε το πιο άρτιο αποτέλεσμα “Από τη σούστα που χορεύαμε ξανά και ξανά, μέχρι να πετύχει το πιο καλό αποτέλεσμα ο Θοδωρής, πόνεσαν τα πόδια μου. Τα ένιωθα να μουδιάζουν. Όταν έκανε κοντινά στον Αιμίλιο, έκλεβα λίγο και, όταν έκανε κοντινά σε μένα, έκλεβε εκείνος! Κάναμε τόσες σκηνές, αλλά αυτός ο πόνος από τη σούστα είναι που μου έμεινε πιο πολύ – την επομένη το πρωί ήμουν πιασμένη τρομερά! Ήταν μια επώδυνη εμπειρία», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Read More

And More