Γ. Σπαλιάρας- Ζ. Σημαντήρας: Σέξι φωτογράφιση στο solarium! Τι λένε για την κρίση που έκανε τη… showbiz επιχειρηματίες!

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι της showbiz και όχι μόνο, προσανατολίζονται λόγω των δυσάρεστων οικονομικών εξελίξεων, σε μικρές η μεγαλύτερες δικές τους επιχειρήσεις . Ο ηθοποιός και μοντέλο Γιάννης Σπαλιάρας και το μοντέλο Ζώης Σημαντήρας κάνουν το δικό τους κοινό βήμα με ένα studio solarium στη νέα Σμύρνη. Tόσο η ημερομηνία λήξης του επαγγέλματος του μοντέλου, όσο και η οικονομική κρίση οδήγησαν τους δυο φίλους να συμμαχήσουν. Το TLIFE βρέθηκε στο Κing Sun Solarium μίλησε μαζί τους και ο Πέτρος Χόντος τους απαθανάτισε λίγο πριν… το solarium.

Ζώης Σημαντήρας

“Πάντα τα μοντέλα προσπαθούσαν να κάνουν το επόμενο βήμα γιατί το επάγγελμά τους έχει ημερομηνία λήξης. Αλλά τώρα τελευταία με την κρίση αυτό γίνεται ακόμα περισσότερο.

Πώς και άνοιξες σολάριουμ και όχι ένα μπαράκι όπως οι περισσότεροι;
“Δεν μου αρέσει πολύ η νύχτα γι΄αυτό! Το solarium το επέλεξα επειδή έκανα από μικρός και γιατί είναι θέμα ομορφιάς και λόγω του modeling μπορώ να το υποστηρίξω”.

“Πριν 2 χρόνια άνοιξα το πρώτο σολάριουμ και μετά άνοιξα άλλα τρία, το τελευταίο μαζί με το Γιάννη Σπαλιάρα. Είμαστε φίλοι πολλά χρόνια και είπαμε να κάνουμε κάτι μαζί. Το κόστος για να ανοίξεις ένα σολάριουμ είναι μεγάλο ειδικά αν θες να βάλεις σωστά μηχανήματα χωρίς ακτινοβολία.

Πότε έχει περισσότερο δουλειά το χειμώνα η το καλοκαίρι; “Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες κάνουν σολάριουμ το καλοκαίρι σε αντίθεση με τους ξένους που κάνουν το χειμώνα.

“Πόσο άγγιξε η κρίση το modeling; Τα πράγματα στο modeling είναι πολύ δύσκολα. Τα τελευταία δυο χρόνια η δουλειά έπεσε 80%! Αλλά έπεσε και το μπάτζετ.. Οι αμοιβές είναι πολύ μικρές…

Γιάννης Σπαλιάρας

Πως αποφάσισες να κάνεις το επιχειρηματικό βήμα μέσα στην κρίση;
Συνεργαζόμαστε χρόνια με το Ζώη και τώρα είμαστε μαζί στο νέο εγχείρημα. Αν δεν κάνουμε όλοι προσπάθεια δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά όποια επιχείρηση και να ανοίγει είναι καλό. Για να υπάρχει δουλειά.

Πως βλέπεις τα πράγματα στην τηλεόραση;
“Η showbiz έχει συρρικνωθεί όπως άλλωστε και όλα τα επαγγέλματα στην Ελλάδα. Θα πάρει λίγο χρόνο για να αρχίσει να αλλάζει η κατάσταση. Μακάρι να υπάρξει μπάτζετ και να έχουμε περισσότερα ελληνικά σήριαλ και όχι τόσα πολλά τούρκικα… Δεν είμαι εθνικιστής,ούτε ρατσιστής αλλά δεν θέλω να βλέπω μόνο τούρκικα σήριαλ, θέλω να βλέπω ελληνικά… Κακό είναι;

Εσύ κάνεις σολάριουμ; Κάποιοι λένε ότι είναι επικίνδυνο… Κάνω. Θεωρώ ότι τα καινούργια μηχανήματα έχουν εξελιχθεί πάρα πολύ. Έχουν λιγότερη ακτινοβολία και είναι περισσότερο ασφαλή από τον ήλιο της Ελλάδας. Είναι καλό πριν την έκθεση στον ήλιο να κάνουμε ένα δυο σολάριουμ. Πλεόν είναι οικονομικό. Κοστίζει 50 λεπτά το λεπτό και υπάρχουν και πολλές προσφορές.

Read More

And More