Γάμοι 2017: Οι celebrities που παντρεύτηκαν στη χρονιά που φεύγει! [pics]

Τα πρώτα του Χριστούγεννα και επίσημα ως παντρεμένοι έκαναν πολλοί celebrities της εγχώριας και διεθνούς showbiz που αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μέσα στο 2017. Ο χρόνος φθάνει προς το τέλος του και το TLIFE θυμάται τους πιο λαμπερούς και πολυσυζητημένους γάμους της χρονιάς.

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης

Με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου η όμορφη Δούκισσα Νομικού που είναι τώρα έγκυος στο πρώτο της παιδί ανέβηκε το καλοκαίρι τα σκαλιά της εκκλησίας έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη. Το μυστήριο έγινε το καλοκαίρι, στην κοσμοπολίτικη Μύκονο και ακολούθησε γαμήλια δεξίωση σε γνωστό στέκι των διασήμων στο νησί, αλλά και cocktail after party –την επόμενη μέρα- στην παραλία.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα και φυσικά ο γάμος τους ήταν το talk of the town. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του πατέρα του γαμπρού, Σάββα Θεοδωρίδη στο νησί, ενώ τον Δημήτρη συνόδευσε στην εκκλησία ο Σωκράτης Κόκαλης. Όσο για την όμορφη  Δούκισσα –φορώντας μια δημιουργία Celia Kritharioti έφθασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον πατέρα της.

Μαριάννα Γουλανδρή – Φίλιππος Λαιμός

Στις αρχές του Φλεβάρη, η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Γουλανδρή ανέβηκε στο Λονδίνο τα σκαλιά του δημαρχείου με τον αγαπημένο της Φίλιππο Λαιμό και 1,5 μήνα μετά, το ζευγάρι παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο σε μια λαμπερή τελετή στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η τελετή έγινε στον ορθόδοξο ναό της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο  και στον στολισμό επικράτησε το λευκό τριαντάφυλλο και το κλαδί της ελιάς. Τα παρανυφάκια είχαν όλα βελούδινες πράσινες κάπες και τα αγόρια πράσινα βελούδινα κοστούμια, ενώ η νύφη και ο γαμπρός έλαμπαν από ευτυχία.  Μετά το γάμο ακολούθησε μεγάλο γλέντι με αγαπημένα πρόσωπα και ξεχωριστές παρουσίες από τον επιχειρηματικό κόσμο.

https://www.instagram.com/p/BQGMTtwlokD/?taken-by=lavitaforte

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη

Μετά από  #MiaZoiMazi όπως είναι και το μότο της οικογένειας, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη παντρεύτηκαν με ένα παραμυθένιο γάμο και παρανυφάκια τα τέσσερα παιδιά τους. Ανήμερα των γενεθλίων της Κάτιας, το ζευγάρι  ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με κουμπάρους τον Βαρδή και την Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η τελετή έγινε στο  παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην έπαυλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Τηρώντας τις παραδόσεις και τα έθιμα αλλά βάζοντας και τις δικές τους πινελιές σε αυτή την ημέρα, έζησαν μία από τις πιο όμορφες στιγμές της κοινής τους πορείας.

Μια οικογενειακή γιορτή με όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο πλευρό τους και πρωταγωνιστές τα 4 παιδιά τους. Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο μικρός Απόλλωνας, ο καθένας για τον δικό του λόγο, έγιναν το επίκεντρο σε αυτό το ευτυχές γεγονός που, όχι άδικα, χαρακτηρίστηκε ως ο γάμος της δεκαετίας.

Κώστας Μπακογιάννης – Σία Κοσιώνη

Στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, παντρεύτηκαν ο Κώστας Μπακογιάννης και την έγκυο τότε  Σία Κοσιώνη. Ο γάμος τους έγινε το καλοκαίρι, λίγους μήνες πριν τη γέννηση του πρώτου παιδιού της δημοσιογράφου και ανκοργουμαν του ΣΚΑΪ με τον γνωστό πολιτικό.

Το μυστήριο έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους και καλούς φίλους και συγγενείς, μιας και η οικογένεια του Κώστα Μπακογιάννη βρισκόταν σε πένθος, λόγω του θανάτου του επίτιμου  Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν μια καλή φίλη της Σίας Κοσιώνη και η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία.

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος

Τα σκαλιά του Δημαρχείου στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Γύθειο, ανέβηκε η Αθηνά Οικονομάκου με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο. Το ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί προσπάθησε να κάνει ένα μυστικό πολιτικό γάμο, έχοντας στο πλευρό του λίγους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/Bbo1sc1FI2h/?hl=el&taken-by=athinao1konomakou

Όλα έγιναν μάλιστα κάτω από άκρα μυστικότητα, μέχρι και τη στιγμή που η νύφη αποφάσισε να μοιραστεί στα social media μια φωτογραφία, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για το ευτυχές γεγονός.

Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης

Ποδαρικό στο 2017 έκαναν τον περασμένο Γενάρη με το γάμο τους η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης.  Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Άγιο Δημήτρη, στο Λόφο Φιλοπάππου. Την τραγουδίστρια συνόδευσε στην εκκλησία ο μπαμπάς της και ο γιος της, Νικολας και φυσικά έλαμπε στο υπέροχο νυφικό της φόρεμα.

Ο γαμπρός έφτασε πρώτος στην εκκλησία, με τη μηχανή του, και περίμενε την αγαπημένη του κρατώντας ένα μπουκέτο με κόκκινα λουλούδια. Όλα έγιναν ακριβώς όπως τα επιθυμούσαν: απλά, όμορφα και ρομαντικά.

Βάσω Κολλιδά – Δημήτρης Εμμανουιλίδης

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν, το Σάββατο 22 Ιουλίου, η Βάσω Κολλιδά και ο Γιάννης Εμμανουηλίδης. Το μυστήριο τελέστηκε στην Πάρο, ενώ το ζευγάρι βάφτισε παράλληλα και την κορούλα του, που πήρε το όνομα Μαρία-Ίρις.

Οι κουμπάροι τους ήταν ο Αντώνης Βλοντάκης και η Άντζελα Ευρυπίδη, ενώ την μικρή βάφτισε η Δήμητρα Κωστάκη.

Άννα Μπουσδούκου – Σταύρος Ιωαννίδης:

Στον Άγιο Γεώργιο στην Αντίπαρο αντάλλαξαν όρκους αγάπης και αιώνιας πίστης η Άννα Μπουσδούκου και ο Σταύρος Ιωαννίδης. Οι δύο δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ, που μετρούν αρκετά χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να παντρευτούν σε στενό κύκλο. Ο γάμος τους έγινε τηρώντας όλες τις παραδόσεις με την όμορφη νύφη να έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τις προετοιμασίες.

Το νησί που επέλεξαν για τον ρομαντικό γάμο τους είναι το αγαπημένο της Άννας Μπουσδούκου. Ο γάμος έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, κοντά στη δύση του ηλίου, με τη νύφη και τους καλεσμένους να φτάνουν με καραβάκι.

Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφιδά

Με λίγα αγαπημένα πρόσωπα στο πλευρό τους, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα της Παρασκευής 21 Ιουλίου, ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά. Το ερωτευμένο ζευγάρι μετά τον πολιτικό γάμο και τον ερχομό της κορούλας του, προσκάλεσε φίλους και συγγενείς στη Λήμνο, όπου και πραγματοποίησε τον θρησκευτικό του γάμο και τη βάφτιση της μικρής.

Η νύφη έλαμψε με την άφιξή της στην εκκλησία, αφού κατάφερε να χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά και να εντυπωσιάσει με ένα νυφικό φόρεμα σε λιτή γραμμή το οποίο της ταίριαζε απόλυτα. Ενώ, τα φωτογραφικά φλας τράβηξε και ο κουμπάρος του ζευγαριού, Γιώργος Λιανός.

Χριστίνα Αλούπη – Κωνσταντίνος Κέφαλος

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Χριστίνα Αλούπη και ο Κωνσταντίνος Κέφαλος, το καλοκαίρι στην Θεσσαλονίκη. Η παρουσιάστρια ήτανλαμπερή μέσα στο υπέροχο νυφικό της, δια χειρός της σχεδιάστριας Anastasia Dosi, ενώ το νυφικό χτένισμα ανέλαβε ο γνωστός κομμωτής, Τρύφωνας Σαμαράς.

Η Χριστίνα Αλούπη και ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας ήταν διπλά ευτυχισμένης, καθώς μαζί με τον γάμο τους συνδύασαν και την βάφτιση του μωρού τους.

Βασίλης Λιάτσος – Ελένη Καρποντίνη

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής η Ελένη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος. Το ζευγάρι, που λίγο πριν τη γέννηση του 9 μηνών γιου του είχε κάνει πολιτικό γάμο, παντρεύτηκε και με θρησκευτικό και μάλιστα έκανε μαζί και τη βάφτιση του μικρού του πρίγκιπα.

Το διπλό μυστήριο έγινε στο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδος στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και ακολούθησε το γαμήλιο πάρτι στο πατρικό σπίτι του Βασίλη όπου το ζευγάρι δέχθηκε ευχές από τους συγγενείς και τους φίλους του

Read More

And More