Γάμος Φίλιππου – Νίνα Φλορ: Ποιος είναι ο ζάμπλουτος πατέρας της νύφης που έρχεται στην Ελλάδα για τη μονάκριβή του

Η αντίστροφη μέτρηση για τον πριγκιπικό γάμο του Φίλιππου και της Νίνα Φλορ, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, έχει ξεκινήσει. Ο γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου και η Ελβετή σύντροφός του, μετά τον πολιτικό γάμο τους, θα ενώσουν τις ζωές τους στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, χοροσταντούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.

Ο γάμος του μικρού γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας στις 23 Οκτωβρίου στη Μητρόπολη Αθηνών έχει προγραμματιστεί για τις 5:00 το απόγευμα. Στον γάμο του Φίλιππου και της Νίνα Φλορ αναμένεται αν δώσουν το παρών γόνοι βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης αλλά και άτομα από τον επιχειρηματικό κόσμο. Ο πατέρας της νύφης άλλωστε, είναι από τους πιο επιτυχημένους businessmen σήμερα.

 


Ποιος είναι ο Τόμας Φλορ

Ο Τόμας Φλορ κατάγεται από την Ελβετία και είναι ο ιδιοκτήτης του αεροπορικού Ομίλου, «VistaJet», τον οποίο ίδρυσε το 2004. Πρόκειται για έναν στόλο 72 ιδιωτικών τζετ που εκτελούν πτήσεις σε 187 χώρες του κόσμου, ενώ ο Όμιλος κατάφερε όχι μόνο να επιζήσει αλλά και να αυξήσει τα κέρδη του και στην περίοδο της πανδημίας.


 

Ο Φλορ ξεκίνησε την καριέρα του από την πτωχευμένη σήμερα εταιρεία υπολογιστών και χρηματοοικονομικών Comdisco, έγινε πρόεδρος το 1997 και παραιτήθηκε 7 χρόνια αργότερα για να ξεκινήσει τη VistaJet. Πλέον ο ίδιος παραμένει και σήμερα ιδιοκτήτης του 80% της εταιρείας, η αξία της οποίας αποτιμάται σε 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το να μεγαλώνεις σε μια μικρή ελβετο-γερμανική πόλη ήταν πάντα λίγο αποπνικτικό για τον ίδιο. Όσο κι αν αγαπούσε την οικογένειά του και το περιβάλλον του, σύντομα ονειρεύτηκε μεγαλύτερα, καλύτερα πράγματα. Όπως εξηγεί ο Φλορ, «Ήμουν πάντα πολύ ανταγωνιστικός και είχα ένα κίνητρο να κάνω κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Πάντα ένιωθα ότι έπρεπε να αμφισβητήσω το σύστημα. Ήθελα να βρω έναν διαφορετικό τρόπο να κάνω πράγματα και να τα κάνω καλύτερα», είχε πει στο αραβικό περιοδικό Enigma.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ninaflohr

 
Η προσωπική του ζωή

Ο Τόμας Φλορ, ως λάτρης της καλής ζωής, των ταξιδιών και της χλιδής, διαθέτει ένα επταώροφο σπίτι 3.250 τετραγωνικών μέτρων στο St. Moritz, το οποίο περιέχει, βιβλιοθήκη, κινηματογράφο, κάβα κρασιών, spa, αίθουσα διαφημίσεων, γήπεδο σκουός, πιτσαρία και αίθουσα μπόουλινγκ.

Ο 60χρονος επιχειρηματίας πήρε διαζύγιο από τη σύζυγό του, Καταρίνα όταν η μοναχοκόρη τους Νίνα ήταν 5 χρόνων. Έκτοτε ο Τόμας δεν έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του, πέρα από κάποιες περιστασιακές σχέσεις.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ninaflohr

 
 
 
 
 
 

Ο ίδιος λατρεύει την οδήγηση και τα super cars, για αυτό και οδηγεί μια Ferrari στο FIA World Endurance Championship (WEC), ενώ αγωνίζεται επαγγελματικά από το 2013.«Μου αρέσει να ταξιδεύω, να εξερευνώ τη φύση, να κάνω σκι, να βρίσκομαι στη θάλασσα και να επισκέπτομαι μέρη με το σκάφος μου. Αγαπώ επίσης τους ανθρώπους και τις οικογενειακές στιγμές, οπότε οι προσωπικές σχέσεις είναι πολύ σημαντικές», είχε δηλώσει ο Τόμας Φλορ σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

Read More

And More