Γάμος Μπαλατσινού – Κικίλια: Αυτή είναι η μοναδική φωτογραφία μέσα από την εκκλησία!

Η μεγάλη μέρα έφτασε και ο γάμος της χρονιάς, όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς, έγινε! Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύτηκαν, σε μία λιτή και παραδοσιακή τελετή, παρουσία συγγενών, αγαπημένων φίλων και συναδέλφων.

Στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, ένα ειδυλλιακό εκκλησάκι που βρίσκεται στο λόφο του Λυκαβηττού, με κουμπάρους το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου.

Το TLIFE στον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλιας – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία έλαμπε μέσα στο Zeus & Dione νυφικό της, έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον γιο της, Μάξιμο, και έδειχνε πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Όσο για τον Βασίλη Κικίλια, για το γαμπριάτικο κοστούμι του εμπιστεύτηκε τον ταλαντούχο κι έμπειρο Νικόλαο Κούρλα, με το κομψό αποτέλεσμα να τον δικαιώνει απόλυτα.

Το ζευγάρι δεν κράτησε κρυφό το ευτυχές γεγονός από τα media, ωστόσο, στον εσωτερικό χώρο της εκκλησίας δεν επετράπη η είσοδος σε κάμερες και φωτογράφους. Γι’ αυτό, λοιπόν, μέχρι πριν λίγα λεπτά δεν υπήρχαν στιγμιότυπα από την τέλεση του μυστηρίου. Ωστόσο, μόλις κυκλοφόρησε στα social media μία και μοναδική φωτογραφία, που απεικονίζει την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια να φορούν τα στέφανά τους και να ζουν τη μεγάλη τους αυτή στιγμή με κατάνυξη.

Για το στιγμιότυπο αυτό είναι… υπεύθυνη η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία το ανήρτησε στα social media μαζί με τις ευχές της στους νεόνυμφους.

Εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν!

Read More

And More