Γάμος Μπαλατσινού – Κικίλια: Οι ευχές της Ευγενίας Μανωλίδου στους νεόνυμφους!

Λίγο πριν τη «μάχη» των εθνικών εκλογών, ο Βασίλης Κικίλιας και η αγαπημένη του Τζένη Μπαλατσινού ανέβηκαν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας, με φόντο σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στο λόφο του Λυκαβηττού και το γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων. Το ζευγάρι έχοντας στο πλευρό του λίγους, συγγενείς, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και αποτέλεσε δίχως άλλο, το talk of the town.

Καλεσμένοι φυσικά στο γάμο ήταν  ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εκπροσωπήθηκε επάξια από την σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη (στον οίκο της οποία σχεδιάστηκε και το εντυπωσιακό και μίνιμαλ νυφικό της Τζένης Μπαλατσινού), αλλά και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Άδωνις  Γεωργιάδης με την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου.

Αρκετά κομψή και χαμογελαστή η γνωστή μαέστρος και παρουσιάστρια απόλαυσε το γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια και έστειλε και τις δικές της ευχές στο ζευγάρι:  «Ένας υπέροχος γάμος, ένα πανέμορφο ζευγάρι, μια αξέχαστη στιγμή… Βασίλη, Τζένη, να ζήσετε για πάντα μαζί κι ευτυχισμένοι!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κομψή εμφάνιση για την Ευγενία Μανωλίδου στο γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια!

Read More

And More